Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Den bästa mineralfoundation som finns – Beauty By Tanci
FAVOURITES Makeup

Den bästa mineralfoundation som finns

Ni som har följt mig på den andra bloggen vet att jag är en sucker för mineralfoundations och så fort det kommer ut en ny på marknaden så MÅSTE jag testa den ASAP. Av alla som jag har testat (och det är extremt många) så är Glo Minerals Pressed Base obesegrad! Den täcker perfekt, håller min hud matt, ger lagom lyster utan att kännas för glansig och appliceringen går snabbare blixten. Den täpper inte till för jag har aldrig fått ett enda utbrott/finne av den (och jag får dem lätt) och den innehåller massa godsaker för huden som Vitamin A, C, E och grönt te.

Färgen på bilden är lite mörkare ”golden medium” som jag använde i somras när jag var lite brunare men min ”vinternyans” är ”Natural Light”.

Mineralpudret finns att köpa bl a på Eleven.se och kostar 449kr/st.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “Den bästa mineralfoundation som finns”

 1. Katrin skriver:

  Hur är den om du jämför med Clinique Almost Powder foundation? Den gillar jag som attan, men skulle den här vara snäppet bättre så är jag villig att byta ut den:)

  • beautybytanci skriver:

   Denna från Glo Minerals är 100% naturlig och täpper inte till något. Dessutom så slipper man ”jobba in den” med borsten så som man måste göra med Cliniques Almost powder makeup. Denna räcker att man ”borstar på”. Jag har använt båda och tycker att båda är superbra. Min hy gillar dock Glo Minerals Pressed Base mycket mer och jag får mindre utbrott och finnar av den.

   • Katrin skriver:

    Tack för svaret, då ska jag spana in den nästa gång det är dags för en ny. Men det verkar vara svårt att hitta i min färg bara, den ljustaste finns inte hos de som säljer den på nätet för tillfället iaf, eller om de tar in den senare då 🙂

    • beautybytanci skriver:

     🙂 tycker absolut att du ska göra det. Natural Light finns hos eleven.se och den är ganska ljus men satine.se har den ljusaste ”natural Fair” i lager.

 2. Fröken Frodig skriver:

  Denna är en av mina topp tre-mineralpuder (de andra är Everyday minerals och Lily Lolo), sjukt bra! Gillar den mycket bättre än Cliniques Almost Powder och alla andra mineralfoundation jag testat. Och då har jag provat en hel del 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Jag tycker helt klart att den är överlägsen alla andra. Men efter det följer nog BM Beautys och Laura Merciers. Almost Powder Makeup är också såå himla bra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *