MAC

AVENUE

Om ni vill se alla produkter ur MAC Me Over kollektionen kika gärna in på Sublimts blogg där info finns om hela paketet. Jag kommer bara att skriva om produkterna som hittade hem till mig :). Kollektionen är uppdelad i 3 olika delar som heter; BASICS, NEW BLACK och ICELANDIC COOL.

Här under är en bild på alla godbitarna men jag kommer att bara visa upp en och en på bloggen.

Först ut är en FAVORIT ur hela kollektionen ”NEW BLACK” som jag har suktat efter ända sen jag såg pressbilderna. Jag snackar självklart om Fluidlinsen och jag vill ha varenda en av dem speciellt efter att ha fått hem den snyggaste Avenue som beskriv som ”Charcoal black with gold pearl”.

Det är svårt att få rättvisa på den färgen för den är så fin med sina coola guldskiftningar så det krävdes 30 kort innan jag fick några där ”guldet” syns.

De är såå snygga och lättmålade att jag vill ha en i alla färger! Får jag välja bara en blir det definitivt ”Dark Diversion”. Vad tycker ni om kollektionen? Är det något ni kommer kika närmare på?

 

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

4 svar till “AVENUE”

 1. Sublim skriver:

  Vad kul att vi verkar ha fått hem olika saker! Den här linern ser ju galet snygg ut, den måste jag spana in när den släpps i butik.:)

  • beautybytanci skriver:

   Ja verkligen ,, mycket roligare att läsa om olika produkter än om alla hade fått hem samma. Jag är också sugen på minst en till liner.:) den lila frestar mest!

 2. Lotta L skriver:

  Jag vill också ha alla fluidlinesen!
  Den var jättesnygg som du har på dig! Tjusigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *