Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Icelandic Cool ”Lady Gray” Eyeshadow Quad – Beauty By Tanci
MAC

Icelandic Cool ”Lady Gray” Eyeshadow Quad

Detta är en palett som följde med i MAC ME OVER kollektionen och idag testade jag den för första gången både på handen och på ögonen. Som ni ser så är detta mest kalla nyanser  och färgerna heter följande:

Övre raden från vänster ”All Races”, Tendersmoke.

Undre radenen från vänster: Lady Grey och Hazy Day.

Nu till det konstiga….”All Races” ser ut som en vit ögonskugga både i paletten och när man testar den på handen. Men så fort man applicerar primer så blir den jättelila. Jag trodde att hade råkat få med lite av det lila på fingret och testade på andra handen också men fick samma effekt. Är det min primer som spökar?? Jag använde MUS genomskillniga primer.

Som ni ser på bilden nedan så blir den nästan helt vit när jag inte har någon primer på.

Här är i alla fall ögonmakeupen med paletten med MUS clear primer under:

Färgerna är pigmentrika och lätta att arbeta mig så det är en bra palett men jag hade dock önskat att den ”vita” är mer vit. Med denna primer liknar den ”Lady Grey” för mycket.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Icelandic Cool ”Lady Gray” Eyeshadow Quad”

  1. Tina (Beleza) skriver:

    Ser superfina ut och jag älsar verkligen den lite ”smutsiga” tonen.Lite halvskumt med den vita/lila dock.

    • beautybytanci skriver:

      🙂 tror att paletten kommer att användas flitigt. Jag försöker se på andra bloggar om det är fler än jag som har fått ”fel” nyans på den vita med primer under men hittar inget. Skumt! Ska nog testa med en annan primer hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *