Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Miniutlottning – Beauty By Tanci
Tävlingar

Miniutlottning

Nu kör jag en miniutlottning som pågår till ikväll 21:00. Jag skulle behöva hjälp med era åsikter och de som har skrivit sina i kommentarsfältet till detta inlägg slumpar jag fram 1 pers som vinner dessa 2 lack ur Mavalas Art Colors sommarkollektion. Hur de ser ut på naglarna kan ni se HÄR (Belezas Blogg) och på Total Beautys blogg.

Jag behöver alltså er åsikt om denna nya blogg.  (Det kan vara vad som helst, designen, kategorierna, mitt skrivsätt, bilder, text, kommentarsfält…mm).Det kan vara både om ni tycker något positivt eller om ni tycker något negativt. Båda kommentarer väger lika mycket och jag behöver verkligen era åsikter utifrån om jag ska kunna ändra det som är dåligt och fortsätta med det som är bra. Har ju bloggat bara på min gamla blogg och detta är första gången jag finns någon annan stans. Ni ser och vet grejer som jag kanske inte ens tänker på.

Tack för hjälpen och kraam till världens bästa läsare.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

14 svar till “Miniutlottning”

 1. Anna G skriver:

  Hej! Jag tycker att den nya bloggen är snygg, det känns bland annat väldigt fräscht med allt det vita. Det är jättebra att du har så mycket bilder när du har testat nåt, så att man verkligen kan se hur produkten ser ut!
  Kanske kan headern bli något snyggare…
  Allt som allt en jättebra blogg! Kram

 2. Viktoria skriver:

  Roligt att du bloggar här 😀 Det enda jag kan komma på är att det ser lite strikt ut. Din förra var lite mer levande, men det kan ju helt enkelt vara så att du inte får bestämma själv utan att det är glossmagazine som bestämmer. Annars gillar jag inläggen du har här och läser allt mer än gärna 😀

 3. Sandra skriver:

  Jag tycket att innehållet är precis like bra som det var på din förra blogg och jag gillar att texten i inläggen är lite större här. Jag gillar att bilderna är stora så man lätt ser hur produkterna och sminkningarna du lägger ut bilder på ser ut. Det ända jag tycker skulle kunna bli bättre är nog designen. Tycker den va roligare på din förra blogg.

 4. Alma skriver:

  Jag tycker du gör ett bra jobb som håller två bloggar uppdaterade och vid liv, inte lätt. Sedan måste jag säga att den andra bloggen är lite mer levande i ditt skrivsätt än vad denna är, men sedan förstår jag kanske också att du här skriver för en tidning och då även vill hålla det hela mer professionellt. Det jag gillar bäst är att du är blixtsnabb med uppdateringar av det senaste, nya produkter, generösa utlottningar osv, du är mån om dina läsare och det är så en bloggare ska vara.

 5. tova skriver:

  Snyggare design! Tycker den ser lite konstig ut, din förra var mycket bättre. Övrigt tycker jag den är bra! Visa lite mer turtorials kanske, det gillar alla!

 6. Johanna K skriver:

  Jag tycker om när du provar produkter och visar sminkningar. Något som vore kul är att få se hela ditt ansikte och inte bara läppar och ögon när du visar upp det. Det ger en bättre helhetsbild. Nu tycker jag visserligen att det är jättebra att se detaljer också. Sedan så skulle arkiv-raden göra sig bättre i en annan färg än knallblå. Innehållet i din blogg är lika bra som förut så keep it up! 🙂

 7. Ina skriver:

  Hej! Du har en jättebra blogg med en fin blandning mellan nyheter, sminkningar och bra utlottningar osv! Du är bra på att svara på kommentarer och frågor, vilket alltid är ett plus! Som några redan skrivit kunde din header vara lite mer personlig och listen med kategorier, länklista, arkiv mm kan bli tydligare.både genom färg och typsnitt. Gällande innehållet tycker jag inte det finns så mycket att anmärka på… Du skriver bra och har ett varierat innehåll! Jag gillar recensioner och tips, så det kan det inte bli för mycket av. Tackar för en bra blogg helt enkelt!
  /I

 8. Emma skriver:

  Hej!

  Jag tycker allt känns enkelt, bra typsnitt och design på den här bloggen.
  Däremot så skulle jag nog önska att du slog ihop dina bloggar. Blir enklare att se allt du skrivit och när du uppdaterat. Även lättare när man ska leta efter ett speciellt inlägg du skrivit då man måste kika igenom båda bloggarna.

 9. Josefin skriver:

  hej! jag tycker att din blogg ser liiiiite livlös, testa med att sätta en bild på dig själv i bakgrunden, då vet vi läsare både hur du ser ut och det blir lite mer färg på bloggen!! 🙂

 10. Charlotte skriver:

  Mycket färgglada, tydliga samt fina bilder. Skönhetstips, tävlingar/utlottningar och tips på skönhetsprodukter. Allt detta är sådant jag uppskattar här på bloggen. En ännu lite färggladare blogg kanske vore en förbättring som kan göras. Tack för en trevlig blogg.

 11. Emilie skriver:

  Jag tycker din blogg är bra! Trevligt med många uppdateringar, o bilder som visar allt 🙂 tutorials hade vart kul att se, steg-för-steg och sådant!
  annars tycker jag allt är super! 🙂

 12. Lotta L skriver:

  Mina åsikter är en blandning av ovanstående kommentarer; mer färg så blir det lite ”roligare”, och slå ihop de båda bloggarna. Måste vara jobbigt för dig att ha två stycken, och för oss läsare är det också lite struligt att hoppa mellan sidorna. Annars tycker jag om din blogg med innehåll och allt!

 13. annica sundström skriver:

  Trevlig blogg! Ännu mera bilder. Tävlingar är alltid kul! Headern känns lite ”simpel” om man jämför med innehållet! Tror att många struntar i att läsa pga det och det är ju i o för sig deras förlust men ändå!

 14. mizz annie skriver:

  Gillar bloggar med utlottningar! Tips alltid kul! Färggladare är aldrig fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *