Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Too Faced Shadow Brushes Essential 3-Piece Set – Beauty By Tanci
Verktyg

Too Faced Shadow Brushes Essential 3-Piece Set

Penslarna på bilden ovan är några av Too Faceds nyheter och de kommer i en underbar plåtask som är perfekt att använda om man måste ta med sig penslarna i väskan. Kitet består av 3 olika borstar ”Blender Brush”, Smoker Brush” och Liner/smudger brush som är gjorda av ”Teddyhår”.

Jag har testat borstarna med olika skuggor och kan säga att de är helt fantastiska. Detta är det perfekta startkitet för er som inte har bra borstar hemma.

Den första ”platta” borsten nedifrån använder jag för att applicera skuggor på ögonlocket. Med den mittersta suddar jag ut skuggorna och den minsta använder jag till att applicera skugga under understa fransraden.

Rekommenderas starkt!! Kitet finns att köpa HÄR och kostar 420kr

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4011

2 svar till “Too Faced Shadow Brushes Essential 3-Piece Set”

 1. Melinda Andersson skriver:

  Hej!!

  Jag såg i ett tidigare inlägg att du skrev vad är cleaner, serum osv. Skulle du kunna vara jätte snäll skriva i din blogg vad det är för produkter du använder till din hy. Jag är själv blandhy med finnar jag brukar använda rengörning ,ansiktsvatten, dag/natt kräm. Men inte serum är det nån serum som du kan rekommendera. Det vore jätte snällt om du kunde skriva om vad det för produkter du använder till ditt ansikte.
  Tack
  Med Vänliga Hälsningar Melinda!!!

  • beautybytanci skriver:

   Hej Melinda. Absolut 🙂 jag fotar och skriver ett inlägg om mina produkter imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *