Makeup

Tromborg ”Winter Leaf”

Ikväll sminkade jag mig första gången med Tromborgs Skugga i färgen ”Winter Leaf” och woow vad grymma de är. Sååå bra pigment att det behövs pyttelite skugga för ett öga, snygga färger och snygga stilrena förpackningar. Vem trode att plast kunde se så bra ut :).

Ett tips är att ibland inte sudda skuggan för mycket utan låt vissa linjer vara lite skarpare för att få en coolare effekt. På så sätt markeras ögonen lite mer. Ni frågar efter fler helbilder på mig….nu knäppte jag en äntlingen där ni kan se hela makeupen :).

Skuggorna kostar 265 kr st och finns bla på Eleven.se

 

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “Tromborg ”Winter Leaf””

  1. Johanna K skriver:

    Häftig make-up! Gillar helbilden skarpt 🙂

    Det passar perfekt eftersom jag just vunnit ett set med Tromborg produkter. Nu längtar jag ännu mer efter dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *