Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Hudvårdsrutinen – Beauty By Tanci
Hudvård

Hudvårdsrutinen

Igår fick jag en fråga om att visa upp mina hudvårdsprodukter och jag tänkte börja med att visa 2 av dem som jag inte kan leva utan. Oavsett vilka rengöringar och ansiktskrämer jag använder så kör jag alltid ihop med dessa från Karin Herzog.

De har hjälpt mig att få bort mina finnar helt och hållet och HÄR på min gamla blogg kan ni se hur min hud såg ut både före och efter produkterna.

Hur använder jag dem då? Efter att ha använt dem både morgon och kväll i några år så trappade jag ner till att bara använda dem på kvällarna. Jag brukar köra Oxygen krämen 5 gånger i veckan och Vita A Kombi kör jag de resterande två. Den är mycket starkare och därför använder jag inte den varje dag.

Hur funkar krämerna? Så fort de kommer i kontakt med ansiktet så pressas syre ner och dödar bakterier. Det är viktigt att inte pilla mycket med händerna för då ”slösas” syret.

Det är VÄLDIGT viktigt att rengöra huden ordentligt innan applicering för annars pressas smutsen ner tilsammans med syret och det kan bli den motsatta effekten.

Ni kan läsa MASSVIS av mina inlägg HÄR om Karin Herzog krämerna och har ni några frågor så är det bara att ställa dem här. Sedan jag började skriva om krämerna har jag fått massvis av mail från tjejer som tackar mig för att ha rekommenderat krämerna och hur de hjälpte dem att få bort finnar. Sånt gör mig lycklig för att jag vet hur dåligt jag mådde när hela ansiktet gjorde ont av den mängden finnar och det var omöjligt att täcka.

Hur som helst så har jag fixat en rabattkod till er läsare på 100kr på allt i Karin Herzog WEBSHOPEN när ni anger koden beautybytanci (kan ej kombineras med andra erbjudanden).

Nu har jag berättat om det allra viktigaste i min hudvårdsrutin. Jag använder fler grymma produkter och har hittat ett nytt otroligt märke som jag berättar mer om imorgon.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “Hudvårdsrutinen”

 1. Malin skriver:

  Hej

  Jag har precis hittat till din blogg och för första gången hört talas om dessa produkter! Förstår inte hur jag kan ha missat det, jag som ständigt googlar efter nya hudvårdsprodukter mot acne. Hur som helst, nu har jag beställt hem Oxygen face cream och Oxygen face mask och är spänd av förväntan. Tror du att jag kommer att märka någon skillnad enbart av att använda denna ansiktskräm eller krävs det att jag också använder den andra som du gör? Jag har inte så mycket acne-problem längre, tycker att mina dermalogicaprodukter har hjälpt mig bra (plus regelbundna ansiktsbehandlingar) men är fortfarande inte heltacne-fri. Jag undrar också vilken rengöring du använder före och om du bara använder denna kräm efteråt eller om du har ytterligare en kräm. Är den tillräckligt återfuktande? Hoooas på snabbt svar!

  • Beauty by Tanci skriver:

   Hej Malin. Vad roligt att du har köpt Oxygen produkterna. Det kommer absolut funka om du använder bara OXygen krämen fast det kanske kommer att ta liite längre tid än om du använder båda. OM du int har så mycket acne problem tycker jag att du mer än väl kan klara dig med masken och oxygen krämen. Jag blandar olika rengöringar så det spelar faktiskt ingen roll vilken du använder. Det som spelar roll är att huden MÅSTE vara helt ren från smuts och smink innan du applicerar krämen eller masken. Så kör med en rengöring och sedan ett ansiktsvatten. Ibland räcker det med att bara ha oxygen krämen och ibland måste jag applicera någon annan efteråt på kinderna just för att återfukta lite extra. Men jag har aldrig blivit torr eller fått torrhetsfläckar av de krämerna så som jag har fått av andra aktiva krämer så de återfuktar väldigt bra. 🙂

 2. Malin skriver:

  Tusen tack för snabbt svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *