Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 PINK and GOLD – Beauty By Tanci
Okategoriserade

PINK and GOLD

Jag har skrivit förut att jag älskar kombinationen av guld och rosa och hittade nu en till några månader gammal bild där jag hade samma kombo. Olyckligtvis så kapade jag hakan men äsch ni ser makeupen det är ju det viktigast :).

 

Självklart anväde jag världens bästa Glo Minerals trio skugga som jag har visat många gånger förr. Don´t know what I would do without it!!!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

5 svar till “PINK and GOLD”

  1. Agnes skriver:

    Jätte fin sminkningen! Gillar särskilt den skimmriga skuggan, super fin! 🙂

  2. kristina skriver:

    Hej, vill börja med att säga jag älskar din blogg!
    jag har en fråga=) helena rubinstein color clone mat. Är den bra för hyn? jag får lätt finnar och vet inte om den hade passat mig har sett att du har skrivit innan att det är en bra foundation. Tacksam för svar =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *