Kroppsvård

Lyxiga duschcremer!

IMG_0745Jag har testat 5 olika lyxiga duschcremer och kan säga att detta var det jämnaste test som jag har gjort. Det är ganska svårt att bedöma duschcremer för man kan bara tänka på ”doft, konsistens och hur dryg den är”. Problemet är att så fort man går över 150 kronors prisklassen så är ALLA dryga och fina i konsistansen. Vi börjar med den första från vänster:

COLLISTAR FIRMING SHOWER OIL:

Jag älskar duscholjor och tycker ofta att man inte ens behöver smörja in kroppen efter dusch för man är ändå så mjuk och återfuktad. Oljan ska innehålla en högkoncentrerad blandning av växtextrakt av limeblomma och ros som ska vara uppstramande och ge huden spänst. Detta har jag inte märkt av men den doftar jättegott (just av ros) och huden blir mjuk och len. Flaskan är BAMSEstor på hela 400ml och kommer räcka i evigheter.

Kostar 260 SEK på Eleven.se

LOCCITANE RELAXING BATH & SHOWER GEL

Okej nu måste jag hoppa högt upp och ner av glädje!!!! Jag har pratat om Loccitanes underbara ”kuddparfym” som man ska spaya på kudden innan man sover för att slappna av. En tid var jag HELT beroende av doften och sprayade på varje kväll i flera månader. Den var sååå fantastisk att jag har aldrig luktat på något såhär gott i mitt liv!!!! Nu till duschcremen…denna är i samma serie som pillow mist och doftar PRECIS LIKADANT. Så nu kan jag njuuuuta i duschen av min absoluta favoritdoft, JIPPIE! Flaskan här är också megastor på 500ml och jag älskar att den kommer med en smidig pump. Efter duschen är huden mjuk och man känner faktiskt att man vill hoppa snart in igen för att känna av den goda doften :). FAVORIT!

Duschgelen finns att köpa på Loccitanes hemsida och kostar 220SEK.

LOCCITANE LAVENDEL FOAMING BATH

Ännu en produkt från Loccitane och jag älskar ju lavendel så jag var väldigt ivrig att testa denna. Jag har testat den både i badet och i duschen och båda funkar perfekt. Badrummet sprids snabbt av underbar lavendeldoft men här skulle det nog behövas en liiiten insmörjning efteråt. Flaskan är dock den lyyyxigaste hittils och man får hela 500ml.

Finns att köpa på Loccitanes hemsida och kostar 215SEK

DAVINES AUTHENTIC CLEANSING NECTAR

Detta är inte bara en duschcreme utan kan användas både för kropp och hår vilket kan vara väldigt smidigt ibland för att man inte behöver så många flaskor. Innehåller till 98% naturliga ingredienser samt massa andra godsaker som är nyttiga för hud och hår. Enda nackdelen är nog doften som faktiskt inte är något att hurra för. Den doftar väldigt lite och väldigt ”naturligt” hahah. Svårt att förklara!

Finns att köpa på bl a beautynet och kostar 209 SEK för 280ml.

TROMBORG AROMA THERAPY BATH & SHOWER WASH RELAXING LAVENDEL

Åh underbar lavendel igen….men denna duschkräm är så fin och koncentrerad att man behöver bara pyttelite för hela kroppen. Hela badrummet doftar lavendel även flera minuter efter dusch. Jag älskar den stilrena flaskan men jag är ju lite småkär annars i Tromborgs snygga produkter! Liiite överpris för flaskan är bara 200ml men är det lyx så är det lyx :)!

Finns att köpa bl a på Eleven.se för 245 SEK

VINNAREN AV DESSA ÄR HELT KLART LOCCITANE RELAXING BATH & SHOWER GEL som doftar godast(varning beroendeframkallande) har en stor fin flaska, kommer med pump, återfuktar bra samt har ett bra pris!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

Ett svar till “Lyxiga duschcremer!”

  1. Blev väldigt nyfiken på just L’Occitane Relaxing Bath & Shower Gel, den duschgelen jag testade sist från ett annat märke var sååå väldoftande, men tyvärr så märkte jag av att den även torkade ut min hy. Får snegla lite åt L’Occitane när min nya duschgel är slut, påbörjade den idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *