Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Peter Thomas Roth – The Masks – Beauty By Tanci
Hudvård

Peter Thomas Roth – The Masks

Förutom den underbara hudvården så har jag testat dessa två ansiktsmasker, ”Pumpkin Enzyme Peel” och ”Cucumber Gel Masque”.

Pumpkin Enzyme Peel

Produktinfo:

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Peel är en avgiftande enzympeeling som tar
bort döda hudceller. Den stimulerar cellomsättningen och ger en naturligt mjuk,
smidig och återfuktad hud.

Den innehåller pumpaenzym, en åldersbekämpande antioxidant som smälter döda
hudceller och främjar cellförnyelsen. A-vitamin skyddar huden och ger
näring.

Det första som jag tänkte på när jag öppnade burken var den härliga doften av just pumpa :). Jag som är van vid riktigt riviga peelingar trodde att denna skulle inte alls göra nån skillnad men nu efter 2-3 veckor märker jag att huden är lite klarare och mina porer på näsan har dämpats lite. Där ser man att den verkligen jobbar! Jag hade några torrhetsfläckar vid näsan men de är som bortblåsta. Tror att det kan bero på att efter att jag har använt denna mask regelbundet så absorberar huden mina krämer mycket bättre. Kommer definitivt fortsätta med användningen och den kommer att ingå i min vanliga ”hudvårdsrutin”

Cucumber Gel Masque

Mycket mild, mycket lindrande gelmask som inte svider eller irriterar. Rekommenderas för daglig användning som en fuktgivande och lugnande mask. Kan användas i området under ögonen för att minska svullnad.

Denna mask har varit min räddare i nöden de gångerna som jag har varit för länge i solen. Dagen efter applicering var solsvedan nästan borta! Den doftar underbart, kyler ner huden och kan även användas under ögonen för att dämpa svullnader vilket jag har gjort när jag har sovit dåligt. För några dagar sedan smörjde jag in mig med den (som med en ansiktskräm) och sov utan att skölja av den och jag vaknade med babylen hud.  Det riktiga testet kom dock efter att jag hade gjort en ”AHA syra behandling” och var helt röd i ansiktet. Då testade jag om den skulle lugna huden vilket den gjorde såå bra! Det röda hade dämpats med minst 50% vilket gör den till en vinnare.

Att maskerna kommer i STORA burkar gör att de kommer räcka i en eeevighet! Finns att köpa på SKINCITY där de nu har kampanj på alla produkter ur PTR serien!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Peter Thomas Roth – The Masks”

  1. Natalie skriver:

    ah vad roligt att dom var så bra, tror nog att jag ska slå till på den gröna burken 🙂

    • beautybytanci skriver:

      Det tycker jag absolut att du ska göra. nu har de också kampanjerbjudanden på Skincity 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *