Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Världens bästa concealer! – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Världens bästa concealer!

Jag har testat såå många concealers men ingen har hittils slått denna från Helena Rubinstein som täcker precis ALLT, ser naturlig ut och sitter bra hela dagen utan att bli ful och kakig som vissa concealers kan bli. Man behöver extremt lite av den så en tub räcker i en evighet. Finns på Kicks för 325 kr!

Den concealer som är nr 2 på min ”bästa lista” är diors nude concealer!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

12 svar till “Världens bästa concealer!”

 1. Lotta L skriver:

  Är den även bra till under ögonen? Utan att lägga sig i rynkor o framhäva dom?
  Har hört att Lancome har en bra, men får kanske lägga även denna på listan!

  • beautybytanci skriver:

   Den är suverän för just under ögonen. Återfuktar och lägger sig inte i linjer så mycket som andra kan göra. Sen är den jättedryg så en liten tub räcker långt.

 2. Kashaya skriver:

  Den kanske man skulle ta och testa någon gång då.=)

  • beautybytanci skriver:

   Tycker jag absolut att du ska göra. Efter att man har testat den så är ingen lika bra!

 3. Josse skriver:

  Hur är den i jämförelse med lancomes long lasting concealer? Om du testat den?

 4. Lenore skriver:

  Diors concealer har jag och jag älskar den. Det är den återfuktande varianten, perfekt under ögonen!

 5. Nadje skriver:

  Kan man ha den på rodnader också såsom finnar?

 6. alva skriver:

  hej ! 🙂 vilken conceler rekommenderar du som inte är såå dyr?

  • beautybytanci skriver:

   Hmm en budgetfavorit är Cliniques All About Eyes Concealer. Inte den billigaste av alla (210 sek) men den är såpass dryg att den kommer räcka i evigheter. Och den är dubbelt så dryg som de andra billigare vilket gör att priset blir inte så farligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *