Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 PROCLE Lip Plumper – Beauty By Tanci
Okategoriserade

PROCLE Lip Plumper

För några månader sedan såg jag en före och efter bild på Tyra när hon använde detta läppbalsam som ska göra läpparna större och wow vilket bra resultat hon fick! Så självklart var jag bara tvungen att beställa hem ett eget exemplar och det var inte ens något att fundera över då den bara kostar 35 kr på Style by Tyra. Jag hann åka ner till Bosnien utan att testa den och kom på en kväll, precis innan jag skulle till stan att jag hade med mig den i necessären. Så jag bestämde mig för att testa! Den är genomskillnig och bara ger fint skimmer till läpparna så jag snålade inte utan applicerade några lager precis innan jag stack ut. Jag hann komma till parken som är 3 minuter bort innan det började svida och sticka ORDENTLIGT. Utan att överdriva så blev jag så chockad av smärtan att jag var tvungen att sätta mig ner för det kändes som att man skulle svimma. Jag kan inte fatta att ett läppbalsam gör såhär ont. Jag hann sitta i ca 3 minuter med stängda ögon och knutna nävar innan smärtan började avta och jag kunde resa på mig igen och gå vidare.

Resultatet då?? Detta är den lipplumper som har hittils gett mest resultat av alla som jag har testat. Men inte så konstigt för den har såå mycket chiliextrakt att läpparna blir extremt uppsvällda och irriterade. Men det funkar lika gärna med en smäll på käften för det gör lika ont!

Ni ser också att läpparna blir mycket rödare(irriterade) i färgen också. Detta är alltså med bara 2-3 lager och efter 3 minuter. Har du hög smärttröskel so GO FOR IT!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

13 svar till “PROCLE Lip Plumper”

 1. Ninni skriver:

  Nej, jag anser INTE att smink ska göra ont. Då har jag hellre tunna läppar och mår bra.

  • beautybytanci skriver:

   tycker inte heller att smink ska göra ont. Så därför kommer jag inte använda Lip Plumpern mer. Men det kanske finns någon som såå gärna vill få lite mer plut och har ganska hög smärttröskel 🙂

 2. Erika skriver:

  Åh snälla kan du inte prova med att använda tigerbalsam på lapparna också:)
  eller smörja in dig i nån chilli frukt som är jätte stark:)
  Ja jag vet att jag är dum med dig men de hela lät otroligt roligt:)
  Fast jag tror att jag avstår från att prova de själv:)
  Kram

  • beautybytanci skriver:

   Haha du kan väl testa med att smörja in dig med chilifrukt 😛 jag har lidit tillräckligt när jag testade Procles läppbalsam 🙂

 3. Alma skriver:

  jag rent ut sagt avskyr den, den gör nåt så fruktansvärt ont men på mig gör den INGEN skillnad. Riktigt irriterande när man suttit där och lidit för zero resultat.

  Därimot älskar jag procles sunstick balm, den doftar god ananans smakar söt ananans, gör läpparna mjuka och skyddar dom mot solen. Den gör sig även perfekt under läppstift osv då jag upplevt att den nästan funkar som en primer, håller stiftet på plats och planar ut läppytan en aning.
  Den bör alla testa, kostar nog inte mer än plumpern, jag fick produkterna hemskickade men tror de går att beställa på deras hemsida.

  • beautybytanci skriver:

   Ingen alls skillnad??? Inte ens lite plut? Känns ju konstig för den svider ju som attan. Betyder väl att den håller på att irritera upp läpparna. SKulle nog funkat samma med en riktig chilifrukt

 4. Josephine skriver:

  På mig sticker det, men det gör inte jätteont. Gillar den! 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Så du är en av dem med hög smärttröskel :). Men det är synd att den sticker så mycket på mig för jag skulle mer än gärna använda den som ett läppbalsam. Blir så fint skimmer 🙁

 5. Bell skriver:

  Haha, det var en rolig recension med sista meningen 🙂

  Men usch, det lät hemskt, tur att jag har fina läppar.

 6. Tina (Beleza) skriver:

  Fick hem det i dag men har inte vågat testa än. 😉
  Tack så hemskt mycket. <3

 7. […] Tanja fick åtminstone lite effekt, kolla in hennes före- och efterbilder här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *