Parfym

BVLGARI HEAVEN!

 

Jag är en doftnörd och nästan en frenetisk samlare när det gäller fina parfymflaskor. Detta betyder att jag har ca 40 olika parfymer hemma som jag använder efter humör och tilfälle. De senaste som jag har testat och blivit positivt överraskad av är Bvlgaris Pour Femme och BLV II Edp.

Gillar man blommiga dofter med inslag av jasmin och ros ska man definitivt ta en närmare titt på Pour Femme. Gillar man däremot en lite mer mystisk och spännande doft ska man utan tvekan testa BLV II som doftar bl a lakrits, mandarin och mysk. Heelt fantastiska dofter och måste jag välja bara en så är nog BLV II favoriten.

Dofterna finns bl a på Kicks och kostar 549 kr /30ml.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

4 svar till “BVLGARI HEAVEN!”

 1. Elin skriver:

  Oj det var många det!
  Själv har jag bara 2 st.. en som min sambo får huvudvärk av så den använder jag aldrig och en som jag haft så länge jag kan minnas att jag är spyless på den..
  Nått tips på nån parfym som luktar fräscht å friskt?

  • beautybytanci skriver:

   Ojj undrar vilken det kan vara? Jag får ofta huvudvärk av tugna parfymer som te x Angel och Juicy Cotoure. Det finns massa parfymer som doftar underbart och fräscht som te x Giorgio Armani Aqua di Goia, Dolce Gabanna Light blue, DKNY Pure, Chanel Chance Eau Tendre puuh jag kan fortsätta hur länge som helst 🙂

 2. Fanny skriver:

  BLV II låter himmelsk när du beskriver det, måste spana in den =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *