Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Cindy Sherman for MAC + Posh Paradise – Beauty By Tanci
MAC

Cindy Sherman for MAC + Posh Paradise

Hos mig så trillade det in 2 kollektioner på en och samma gång. Det mesta var från ”Cindy Sherman” kollektionen men ett läppstift var från ”Posh Paradise”. När jag såg att det stod Mattene Lipstick blev jag alldelles till mig för jag har spanat in dessa jättelänge. När jag öppnade förpackningen och såg färgen kändes det som en käftsmäll rakt in i ansiktet haha. Varför då? Jo för att färgen heter Potent Fig och den är MÖRKLILA! Vet inte när jag ska använda den och om jag ens vill använda den. Hur jag än försöker så ser jag sjuk ut!

Här under ser ni bild på alla produkter från Cindy Sherman som trillade in, ja alla förutom det lila läppstiftet.

Paletten är jättetjusig i glada och somriga färger, den blåa skugga kommer bli KICKASS på någon fotografering och det underbara rosa läppstiftet i nyansen ”fusion pink”. Jag råkade ta ett kort och ”skära av” toppen på pennan men den är i en jättefin lila färg ”Rich Purple” som jag sen swatchar nedan.

Den enda färgen här som jag inte har i min samling och som är favoriten på ”Angel Flame Quad” paletten är den oranga men när jag testade den på handen blev den myycket ljusare än vad den är i paletten.

Detta är nog inte den vanligaste skugan som kommer att användas varje dag men jag ska testa att använda den som en flytande eyeliner eller till kommande fotograferingar. Under ser ni swatches på skuggan ”Shock A Holic” (överst) och kajalpennan ”Rick Purple” (under).

Till vänster ser ni swatches på det lila läppstiftet ”Potent fig” och det uuunderbara läppstiftet Fusion Pink som är en av mina favoriter från hela kollektionen.

Vad tycker ni? Är det något som ni kommer kika närmare på?

Resten av kollektionen kan ni se hos LipglossBitch

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Cindy Sherman for MAC + Posh Paradise”

 1. Aida skriver:

  Ja, det lila läppstiftet ser liiiiiiite svåranvänt ut, haha. Hoppas du kommer i underfund med hur du ska använda den =)

 2. Lojs skriver:

  Haha, jag älskar nog det lila läppstiftet lite grann. Är lite sugen på att veta hur det ser ut när det väl är på ^^

  • beautybytanci skriver:

   Usch då jag kan nog inte säga att jag älskar det :). Men jag ska testa det i veckan och visa upp det på bloggen!

   • Lojs skriver:

    Jag har nog någon fetish för lila läppstift. Haha!
    Åh det vore jätteroligt, tack!

    • beautybytanci skriver:

     Hahahha testade det nyss och jag ser inte klok ut. Detta läppstift måste nog visas upp i en cool annorlunda sminkning och inte bara en vanlig dagsmakeup 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *