Parfym

Nyheter i parfymhyllan

Svärmor var precis i Turkiet och i freeshopen så köpte hon presenter till oss och gissa hur glad jag blev när det var Acqua Di Gioia som jag har spanat in såå många gånger i stan. Den luktar HELT FANTASTISKT och fräscht av örter och hav och massa annat gott som jag inte riktigt kan beskriva. Pojkvännen fick hans favorit Acqua Di Gio som han har använt sedan vi träffades för många många år sedan och som jag älskaaar! Taack svärmor!  🙂

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

5 svar till “Nyheter i parfymhyllan”

 1. Elin skriver:

  Har nu prövat Acqua Di Gioia, å direkt kände jag att den doftade såå gott! Men efter ca 30 min så stack det lite för mycket i min näsa =/ Men ska pröva den en gång till för jag tror att jag tycker om den…
  Dock så ÄLSKAR jag Acqua Di Gio, men den får min sambo ont i skallen av =(

 2. Honi skriver:

  Jag är underlig, jag föredrar varianten för män snarare än den till kvinnor :p tycker dock den är väldigt unisex så för mig spelar det inte riktigt någon roll, bara man trivs i den!

  • beautybytanci skriver:

   Det kan vara så ibland att killpafymen är godare än tjejens haha. :). Men som du säger, trivs man i den så spelar det ingen roll!

 3. Natalie skriver:

  Dom doftar underbart båda två!

  • beautybytanci skriver:

   Hej Natalie! Jaa de gör dem verkligen. Acqua Di Gioia är en av mina favoriter av tjejparfymer och Acqua Di Gio är favoriten av killparfymer :). Heelt fantastiska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *