Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 RÄTT SVAR ÄR. . . – Beauty By Tanci
Vinnare

RÄTT SVAR ÄR. . .

Många var ganska nära det rätta svaret 🙂 några svarade rätt och nu har jag ställt upp allt och det rätta svaret är 13 läppglans och 11 läppstift.  Ingen gissade rätt på läppglansen så då tog jag de personen som var närmast. Hela 5 personer gissade rätt på läppstiften. Under er ser ni vilka som har gissat rätt på vad. Nu är det bara två som kan vinna så jag har slumpat 1 pers ur  läppstifts kategorin och vi har 1 solklar vinnare ur läppglanskategorin.

13 läppglans

Honi( gissade 12)

11 läppstift.

Anna G

Linda

Aida

Jenna

Tova

 

VINNARNA ÄR:

HONI OCH AIDA

Grattis till er!

Eran vinst är 1 läppglans var från bilden nedan (BM Beauty och MAC Venomous Villains) och vilket märke det blir slumpar jag så det blir en överraskning för er på posten. Maila er postadress till beautybytanci@hotmail.com

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

12 svar till “RÄTT SVAR ÄR. . .”

 1. Natalie skriver:

  Jag har för mig att du har testat några produkter från Dr Brandt, och nu är jag själv sugen på deras ansiktsmask. Har du någon aning om märket säljs på Åhléns City? Jag hittar inget på deras hemsida…

  • beautybytanci skriver:

   Hej Natalie! Är det Detoxygen Experience du vill köpa? hmmm jag har ingen aning om de säljs på Åhlens City men du kan ju alltid beställa från eleven.se, accessora,se eller till och med Nelly.se :).

 2. Gud så fina läppstiften ser ut 🙂

 3. Honi skriver:

  Så himla roligt att jag nästan prickade rätt, underbar tävling! 🙂

 4. Aida skriver:

  Åh tack för en finfin tävling!!!! Jag älskar sådana här tävlingar, så himla roliga!!!

 5. Jenna skriver:

  Naj, faen vad nära jag var! 🙂
  Nåja, nästa gång kanske…

 6. Fanny skriver:

  Åhå, jag älskar Estee Lauders läppglans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *