Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 FAVORITPALETTEN! – Beauty By Tanci
Makeup

FAVORITPALETTEN!

Jag älskar att måla ögonen i bruna nyanser och min absoluta favoritpalett som jag aldrig skulle vilja vara utan är Glo Metallic Smokey Eye Kit. Det använder jag ofta till brudmakeuper, fotograferingar, själv till vardags och ganska ofta till fest. Färgerna är så fina och pigmenteringen underbar!!

 

Har ni någon favoritpalett?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

18 svar till “FAVORITPALETTEN!”

 1. Blowfish skriver:

  En bra palett som jag älskar just för att den är så billig och bra är ELF natural beauty palette, med neutrala färger. Jättebra 🙂
  Sen kanske den inte är min absoluta favorit, men en av mina favoriter definitivt ^^

 2. Linda skriver:

  Oh denna har jag på jobbet, har använt den till någon brud om jag minns rätt 🙂 Den är hur som helst jätte trevlig att jobba med och färgerna är såå fina. Favorit palette som jag har hemma är nog ändå Naked från Urban Decay 🙂

  • beautybytanci skriver:

   🙂 vad roligt att du har jobbat med den! Då förstår du ju varför jag är så kär i den hihi. Den har jag använt hittils till 80% av alla brudmakeuper. Har faktiskt inte testat något från Urbay Decay än men ska se till att göra det snart.

 3. Sminkhörnan skriver:

  Jag älskar min Smashbox Burlesque palett. Rolig, varierande och underbar!

 4. Maria skriver:

  Ja, den paletten är en av mina favoriter oxå. Sen är jag smått kär i den nya paletten som kommer senare i höst från gloMinerals. (Alloy eyes collection)

 5. Mirna skriver:

  Åh, den ser sjukt snygg ut. Riktigt murriga, jordiga och fina färger. Tycker att de sminkningar där du har använt den paletten har avrit de absolut snyggaste 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Hej Mirna! Tack så mycket. . jo den är vääldigt användbar. Den passar verkligen alltid till alla tillfällen och till alla klädesplagg också 🙂

 6. Honi skriver:

  Vilka fina färger, jag har två favoriter. Surreal violet paletten som jag vann hos dig (Love it!) samt min 120 manlypalett 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Vad roligt att Surreal Violet är en av dina favoriter. Jisses du har ju vunnit många tävlingar hos mig kom ja på nu 🙂 hihi! Och fler kanske blir de 🙂

 7. Kajsa skriver:

  Den där paletten ser underbar ut! Skulle man kanske kunna be om lite swatches? 😉
  Jag har en liten fråga som jag hoppas att du kan besvara också! 🙂 Jag har precis köpt en kabuki med kort skaft och har lite funderingar på hur jag ska låta den torka efter att jag rengjort den. Har du något tips? Kram!

  • beautybytanci skriver:

   Absoliut, jag försöker swatcha den snart. Efter att du har rengjort kabhukin så lägg den plant på ett papper och låt den torka. Precis så som du skulle göra med andra ”vanliga” borstar!

 8. Jenna skriver:

  Min favoritpalett i budget-klassen är Wet n Wild’s Vanity-palett och i den lite dyrare klassen är nog min favorit en Too Faced palett som heter Enchanted Glamourland.

 9. Lulillan skriver:

  Den ser helt underbar ut, helt i min smak!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *