Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 OPERATION GLAM – Beauty By Tanci
Hår

OPERATION GLAM

Eftersom jag är sån volymjunkie så testar jag ofta olika ”root bosters” så när denna rosa snygging kom till Sverige nappade jag genast. Detta är alltså en spray som man ska spraya i rötterna och lite även i längderna för att föna det tjockare/fylligare.  Och det funkar faktiskt för håret får ett fint lyft och doftar jättegott samtidigt som det inte alls klibbar eller ser stelt ut.

Gooo Lulu´s!
Finns bl a att köpa HÄR

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

9 svar till “OPERATION GLAM”

 1. Jenna skriver:

  Jag har bara testat root-lifting spray en gång – köpte Björn Axéns variant och den gör bara håret stelt… =P
  Funkade inte alls så jag har inte testat några fler, men den där ser ju lovande ut.

 2. Elin skriver:

  Det låter ju bra.. det skulle passa mitt platta hår perfekt.

 3. Önskar att det fanns något liknande som håller hela dagen, men när man inte behöver föna håret. Fönar nästan aldrig mitt hår längre.

  • beautybytanci skriver:

   Fönar du inte alls håret torrt? för mig är det ett måste för det är såå lång så det skulle aldrig torka :). Det är svårt att göra det tjockare utan värme så jag känner faktiskt inte till någon annan produkt som funkar bra utan föning. Kanske Att du tuperar hårbotten och använder Björn Axens volumaster

 4. Karin skriver:

  Bara förpackningen gör den ju värd att spana in 😉

 5. Viktoria skriver:

  Verkligen en intressant produkt! Ditt hår såg superfint ut, jag har nått jag köpt från Kicks, typ SACHAJUAN rootlift. Fungerar bra men känns lite som en dyr hårspray 😀 Är så dålig på att fixa håret blir mest hästsvans haha 😀

  • beautybytanci skriver:

   Tack :). Jag kör också ofta på bara en hästsvans. Men max 1 gång i veckan ser jag till att fixa håret och då är en root lifter ett måste annars ser jag ut som hon tjejen i The ring filmen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *