Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MAC HOLIDAY 2011 – LOVE ALERT – Beauty By Tanci
MAC

MAC HOLIDAY 2011 – LOVE ALERT

I fredags damp det ner 2 produkter ur MACs Glitter & Ice Holiday 2011 kollektion och en av dem var detta snygga hallonröda/rosa gloss som heter ”LOVE ALERT”.

Love it! Eller vad säger ni 🙂

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

24 svar till “MAC HOLIDAY 2011 – LOVE ALERT”

 1. cillla skriver:

  SKit snygg!

 2. Jenna skriver:

  Väldigt snyggt! =)
  Liknar dock väldigt mycket ett gloss jag har från ELF…

 3. Maria skriver:

  Oooo. Det ser ju väldigt trevligt ut! Hur sitter det på?

 4. Sublimt skriver:

  Love alert har jag sedan tidigare, en superfin färg! Får nog ta och leta rätt på den här hemma..ehm.

 5. Honi skriver:

  Oj vad fint och blankt, gillar färgen dessutom !

 6. Josephine skriver:

  Ursnyggt! 🙂

 7. sara skriver:

  Hur kan du få gratisprodukter? Vill ocksp veta hur amn kan få det. alla mängder av opi lack liksom för flera tusen kronor.

  • beautybytanci skriver:

   Jag skulle inte kalla det för gratis när man ”jobbar” för produkterna. Du ska bara veta hur lång tid det tar att testa, fota, skriva och redigera allt. Ett inlägg som du ögnar igenom på 2 min tog mig kanske 45 min att fixa från början till slut :). Men om du är intresserad av skönhetsprodukter så skaffa en blogg och börja kämpa. Det första är ju att få läsare och sedan kan skönhetsföretag på upp ögonen på dig. Inga genvägar här;). Första åren bloggade jag bara om produkter som jag köpte

 8. Lotta L skriver:

  Jättefint! Härlig färg!

 9. Fanny skriver:

  Freaking ursnyggt! =)

 10. Elin skriver:

  Snyggt! Det ser ut att både lukta å smaka gott 😛

 11. Linda skriver:

  Ser ju superfint ut lagom fruktigt 🙂

 12. Danijela skriver:

  Riktigt läckert 🙂

 13. Elin Jaconelli skriver:

  svinfint! ser SÅÅÅ fram emot MAC’s julkollektion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *