Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 CLARINS – EVERLASTING FOUNDATION – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

CLARINS – EVERLASTING FOUNDATION

WOW, jag har hört att denna foundation är bra men det är inte förräns jag själv har testat den som jag insåg HUR BRA den är. Först vill jag hylla Clarins för deras fantastiska urval av ljusa nyanser. ÄNTLINGEN något märke som har insett att en stor del av marknaden i Sverige består av ljushyade skandinavier som ”om de har tur” har fått se solen i max 3-4 veckor varje år.

Jag har nyans 105 Nude och den matchar min ljusa hudton perfekt. Det speciella med denna foundation är att den täcker precis allt och huden ser väldigt bra ut efter bara en applicering. Så för er som vill ha grym täckning med ett naturligt resultat så är denna suverän. Min hud blev inte alls blank under dagen och efter 12 timmar ser den ut precis som när jag applicerade den på morgonen. WIHOO!

Priset är också ok för en foundation av denna kaliber:

395 kr för 30 ml på bl a Eleven.se och 405kr Kicks.se

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

17 svar till “CLARINS – EVERLASTING FOUNDATION”

 1. evelina skriver:

  den låter väldigt lovande! jag ska helt klart titta närmare på den 🙂

 2. Josephine skriver:

  Den är jättebra!

 3. cicci skriver:

  åh, nu blir jag ju sugen på att testa den ! 🙂

 4. Linda skriver:

  Yeey för ljusa foundations som faktiskt är nåt att ha 🙂

 5. Elin Jaconelli skriver:

  finns den bara i ljusa nyanser, eller finns det ett bra urval av mörkare också? 🙂

 6. Låter som en foundation och nyans som jag skulle prova, tack för tipset.

 7. Lotta L skriver:

  Låter ju jättebra!
  Jag brukar aldrig unna mig dyrare märken, men egentligen är det nog bättre att köpa något ordentligt med en gång än att köpa flera billiga. Dom räcker ju ändå ganska länge!
  Så jag ska lägga denna på minnet!
  Har lite budgetgrejs här hemma att använda upp först…

 8. Eve skriver:

  Jag har också den och håller med om att den är superbra, både vad gäller täckning och ”ljushet”. 🙂 Har också ljus hy och man får ju lägga ner några extra kronor om man vill hitta passande färg. Max factor och dylikt verkar inte satsa på några ljusare toner.

  Har en fråga, om du skulle ha tid att svara. Denna foundation är bra men jag har ett problem bara. Har lite torr hy men inte synligt torr. Så det stör inte sminket. Förutom på ett ställe, näsan och runt näsan. Herregud, vad irriterande. Blir som fjälligt, om du förstår och utan smink syns det inte men om jag kör med foundation över så blir det jättesynligt Vad jag än gör så hjälper inget. Smörjer in men är likadant, peelar men är likadant. Herregud. 😛 Har du några tips på hur man råder bot på det, eller iaf hur man kan sminka sig utan att det syns så mycket? 😛

 9. Sara skriver:

  Hej hej :D!
  Jag undrar i fall du har testat lancome teint miracle foundation? Och vad du i så fall tyckte om den 🙂 Och vilken är bäst av clarins och lancome :)?

 10. Hanna skriver:

  Jag har också nude och den passar mig jättebra. Jag gillar verkligen denna foundation men jag har ett problem som liknar Eves. Foundation har en tendens att glida av mig på just näsan. Har någon nåt bra tips?!?!? Jag använder primer men det hjälper inte…

  • beautybytanci skriver:

   Hmm testa med att använda primer under och sedan efter foundation fixera med ett bra löspuder. Det brukar funka även på de mest envisa näsorna 🙂

 11. Josefine skriver:

  Jag älskar everlasting foundation! En foundation i min smak 🙂 jag använder alltid pensel eller minkborsten från mus när jag applicerar foundation men denna tycker jag blir bäst med fingrarna och att man klappar in den efteråt. Jag förespråkar sällan att använda fingrarna men denna tycker jag faktiskt blir bäst då 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Vad roligt att du också gillar Everlasting Foundation. När jag själv sminkar mig brukar jag ALLTID applicera foundation med fingrar för att jag tycker att det blir bättre resultat. värmen från fingrarna gör att den smälter bättre in i huden. Men när jag sminkar andra så använder jag alltid pensel pg a av hygienskäl 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *