Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 FÖRLOVNINGEN – Beauty By Tanci
Okategoriserade

FÖRLOVNINGEN

Ojj jag insåg i förra inlägget att många av er har missat inlägget i min gamla blogg om att jag och pojkvännen förlovade oss nu i somras. 🙂

Här är texten från min gamla blogg;

”I somras har jag sminkat 3 brudar och snart är det dags att själv vara en 🙂 :)! Min underbara pojkvän friade till mig nu när vi var på semestern och jag blev riktigt riktigt chockad just för att jag anade precis ingeting :). Vi har varit tilsammans i snart 9 år så jaa det känns riktigt skönt och pirrigt. Så fort min underbara brudtärna och bästa vän kommer tillbaka från sin semester ska det planeras för fullt.

Kunde inte hålla in nyheten längre hihi!

Här är en bild som han tog på mig typ en halvtimma efter förlovningen då vi gick ut för att äta en romantisk middag. Mascaran helt utsmetat av att jag lipade och helt svettig av uppståndelsen…men lycklig :)”

Så denna helg har jag och min brudtärna varit på jakt efter min brudklänning. Hittade en UNDERBAR men det känns för tidigt för att köpa något än så jag väntar några månader tills alla nya modeller kommer. :). Det roligaste är att jag och brudtärnan (min bästa vän som jag har känt sedan jag var liten) har också förlovat sig med sin pojkvän i somras (helt oplanerat). Så båda två ska gifta sig nästa sommar och båda två ska vara varandras tärnor. 🙂 såå skoj!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

32 svar till “FÖRLOVNINGEN”

 1. Josephine skriver:

  Vad kul, grattis! 🙂

 2. Ninni skriver:

  Grattis, vad kul! Gick på promenad på Linnégatan igår eftermiddag med min sambo sedan 13 år, vi har ju två barn ihop också. Så gick vi förbi Johans Högtidskläder där de har massa brudklänningar i fönstret. Passade då på att fråga om det blir något bröllop mellan oss någon gång, men han är totalt ointresserad av sånt. Det kostar bara en massa pengar och vi har det väl bra ändå? Det är hans argument… funderar på att fetta på min smala lilla förlovningsring för nån mer ring lär jag inte få. Och då har jag ändå inte något önskemål om något stort bröllop utan det duger fint med en middag för föräldrarna eller att sticka utomlands en sväng.

  • beautybytanci skriver:

   Heej Ninni. Vad tråkigt att han är ointresserad. Visst det kostar ju men det är det värt :). Jag jämförde den kostnaden med att te x köpa en ny bil eller att åka på en resa. Då förstår man att det inte är alls så farligt. Sen kan man ju verkligen komma billigt undan om man planerar bra. Nu finns ju massa brudklänningar på rea också så man kan säkert hitta fina för ca 2000-3000 kr. Han ändrar sig säkert när han har insett att de inte alls är så farligt mycket pengar. Jag menar hur många ordnar bröllop som i ”mitt stora feta syrianska bröllop” haha. Åker ni utomlands så kan du ju köpa en fin klänning och passa på att gifta er där. Då kostar de ju inte mycket extra. Jag håller tummarna för att han ändrar sig. Stor kram till dig.

  • Kristin skriver:

   Vad ledsen jag blir av att höra 🙁 Speciellt om ni har barn tillsammans är det ju bra att gifta dig bara för att det legala skyddet blir starkare för ett gift par än sambor (t.ex. gällande arv etc.) Att gå till rådhuset och gifta sig och sen ha en middag med familjen är väl inget som kostar så mycket? Man behöver inte ens köpa sig en flådig klänning utan bara något man känner sig fin i! Ni skulle ju kunna göra det som en ”familjegrej” att ni tar med er barnet och går och viger er 🙂

 3. Jenna skriver:

  Åh, jag älskar förlovningar och bröllop! =)
  Grattis till er båda två!

 4. Mirna skriver:

  Alltså, jag förstår verkligen inte hur jag missade det inlägget, jag är ju inne på din blogg nästan dagligen :/ Men iaf, åter igen, ett stort grattis till dig (eller ja, er båda förstås :)! Är jätteglad för din skull! Och du kommer att vara en otroligt vacker brud, det vet man bara! 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Heej Mirna. Vad roligt att du är här inne så ofta. Jaa, det var lätt att missa inlägget tror jag just för att flytten mellan de två bloggarna hände ungefär då. Tack för dina fina komplimanger och gratulationer :). Vet du vad…jag köpte brudklänningen igår. :):):) Wihoo!

   • Kristin skriver:

    Woohooo!!! Grattis, redan med klänning 🙂

    • beautybytanci skriver:

     Tack Kristin. Japp jag var lite snabb där. Jag insåg att butiker beställer väldigt lite mängder av varje och så råkade jag snabbt hitta min drömklänning. Så jag vågade inte vänta för det var den sista (min storlek och allt) och de skulle inte få in fler av den.

   • Mirna skriver:

    Dumt att missa något så stort dock 🙂
    Åh, jag blir inte lite nyfiken på din klänning, hoppas att du lägger upp bilder på den när det är dags 😉

    • beautybytanci skriver:

     🙂 jag kommer lägga upp bilden efter bröllopet. Vill ju inte att fästmannen ska se den innan :). Det som jag kan berätta är att det är ett märke som heter ”sweetheart”.

 5. Anna skriver:

  grattis till er båda i efterskott! förstår att du är hur lycklig som helst 🙂

 6. Kashaya skriver:

  Vad roligt, grattis till er båda.=)

 7. Ninni skriver:

  Ska jag vara ärlig så tror jag inte det är pengarna egentligen som avhåller honom. Han är nog lite rädd att det ska gå i kras om vi ändrar något på det koncept vi redan har… hihi. Tänker inte tjata på honom för vem sjutton vill gifta sig med nån som inte själv vill?

  • beautybytanci skriver:

   🙂 där har du rätt. vem vill tjata sig till giftermål. Men om det inte betyder så mycket för han och det gör för dig så kan man väl kompromissa. Ni kan väl kanske gifta sig utomlands när ni ändå är bortresta. Så då ändras inte så mycket förutom att ni har det på papper. Hans ”rädslor” för att något ska ändras kanske försvinner om ni pratar om de och vad det egentligen innebär. Jag tänkte precis på detta….jag och pojkvännen har varit tilsammans i 9 år. Så jag har känt han sen gymnasietiden. Nu har vi bott tilsammans i 1 år. När vi gifter oss så kommer det vara precis samma sak 🙂 åter till samma hem och städa samma lägenhet haha. Enda skillnaden blir nog efternamnet. Resten är ju precis likadant :). Han kanske tror att det är något större än vad det är. Kraam

 8. Kristin skriver:

  Jag har också helt missat det! STORT grattis får man ju säga såhär lite försenat.

  Jag har en liten undran bara: kommer du göra din egna brudmake? 🙂

  • beautybytanci skriver:

   Tack :). Egentlingen vill jag inte göra min egen make just för att jag vill kunna bli ompysslad en enda dag utan att tänka på så mycket själv. Men jag litar på väldigt få makeupartister (kanske 3 st i sverige) och de är VÄLDIGT dyra. Skulle aldrig låta någon jag inte litar 100% på göra min makeup på en av de viktigaste dagarna i mitt liv. Men att anlita en av de där 3 är en väldigt onödig utgift (över 5000)när jag kan göra det själv. Men håret ska jag definitivt få stylat av en proffs hihi 🙂

 9. Fanny skriver:

  Va roligt, grattis! =)

 10. Honi skriver:

  Såg inlägget på gamla bloggen och är fortfarande lika glad för eran skull!

 11. BeautyCave skriver:

  Gud vad roligt, STORT grattis!

 12. Sminkhörnan skriver:

  Stort grattis, jag står också brud i sommar, full fart på planeringen =) Det är underbart mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *