Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MYS MED TROMBORG – Beauty By Tanci
Okategoriserade

MYS MED TROMBORG

Jag är väldigt noga med att inte låta något stå på hallbyrån utan allt ska vara inne i lådorna. Det enda just nu som får stå som dekoration är detta väldigt snygga ljus från Tromborg som brinner väldigt länge och doftar helt fantastiskt. Ofta när vi får gäster så har de undrat vad som luktar så gott när de kommer in genom dörren. Ljuset finns i 4 olika dofter; Figuier, Menthe, Silence och Calming. Detta ovan är ”Silence” och de finns att köpa på bl a Eleven.se och kostar 395 kr st.

Är ni också ljusgalningar som jag? Har ni något favoritmärke?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

7 svar till “MYS MED TROMBORG”

 1. Tove Nordqvist skriver:

  Jaa, älska ljus! Utöver alla vanliga ljus i alla dess former så är jag otroligt förtjust i Yankee Candles doftljus. De har ett så brett urval och så doftar det ordentligt och inte så där fjösigt som många gör!

  • beautybytanci skriver:

   ÅH jag älskar också Yankee Candles. Min favorit är Clean Linen och det doftar verkligen rent och fräscht i heela huset efter att jag har tänt dem.

 2. tova skriver:

  skulle också gärna vilja ha massa ljus dock hittar jag inte så mycket

  • beautybytanci skriver:

   🙂 finns ju massa fina. Favoriterna är Tromborg, Yankee Candles och Voluspa. Yankee är nog de billigaste av dessa och de luktar gudomligt specielt clean linen eller vad den heter 😀

 3. Honi skriver:

  Jag älskar också ljus, spec Yankees. Har en som heter clean linen (tror jag det är) eller clean cotton och den doftar som nystädat och ombonat hus! Perfekt om man får gäster men inte har tid att rengöra precis allt 😉

 4. Lotta L skriver:

  Jag gillar också ljus, fast doftljus har jag inte så många. Ger mig inte råd att köpa dyra saker, så det blir billiga grejer från Ikea och Lagerhaus…
  Inte samma sak precis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *