Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MINERALMAKEUP TEST – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Okategoriserade

MINERALMAKEUP TEST

Missa definitivt inte senaste Daisy Beauty där Kicki Norman har fixat ett MEGA stort mineralmakeup test. Jag, Tina och Desiree  var panelen och vi testade ca 15 olika foundations på marknaden och i tidningen kan ni se vilken som blev nr 1 :). Jag kan avslöja att det är den samma som vann i ”mitt egna mineralmakeup test” som jag hade för lääänge sedan på min gamla blogg.

Min favorit av alla i testet var Laura Mercier och de två SÄMSTA var Isa Dora och Sheercover….URK!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

13 svar till “MINERALMAKEUP TEST”

 1. Jenna skriver:

  Intressant – ska se om jag hittar DaisyBeauty tidningen här…

  Jag är själv väldigt kritisk till mineralsmink-hetsen (och alla påståenden att mineralsmink är så mycket bättre än annat smink) men självklart finns det lika mycket bra mineralsmink som det finns dåligt.
  Jag fick själv en riktigt hemsk och brutal reaktion på TBS nya mineralfoundation nyligen så just nu håller jag mig till mina standard-foundations och vågar inte experimentera alltför mycket…

 2. Alexandra skriver:

  Tanci!! Vet du någon bra mascara när man redan har väldigt långa ögonfransar naturligt, ganska glesa!!! Har provar många mascaror men hittar ingen bra, det ser bara ut som spindelben och klumpigt. buhu mascara som är så fint. har testar mascaror i flera år både budget och lyx! Snälla hjälp mig!!! orkar inte leta mer nu och slösa pengar på skit

 3. sara skriver:

  jag har en fråga. Jag har Karin herzog vita a comb 3 och oxygen 2. När jag har dom på ryggen så bleknar min hud så mycket att jag har vita fläckar på ryggen nu. jag är ljus i huden men liite mer färg på rygg/mage hur skall personer med mer pigmenterad hud kunna använda dessa produkter. Tänkte köpa deras paket för acne på rygg men om de bleker huden så att det ser ut som man har vitiligo.. nja

  Mina produkter köpte jag för 1år sedan. Är dom gamla då som gör att det blir såhär. varnar iallafall tjejer som inte är porslinsvita i hyn att använda denna.

 4. tova skriver:

  ha testade också sheercover och usch, min hy såg ännu torrare än vad den är i vanliga fall vilket är rätt mkt

 5. Lulillan skriver:

  Bra test där! Men det är ju ändå svårt, alla har ju olika hud och upplever make up olika. Det är ju ganska stor skillnad om man har torr eller fet hud till exempel. Och många gånger med just mineralfoundations så kan det vara jätte stor skillnad beroende på vilken borste man använder, hur man applicerar osv.
  Sen kan man ju hitta ett märke man älskar men då finns det ingen nyans som funkar. Det är så mycket som ska stämma 🙂 Men jag är nyfiken att testa Laura Mercier, har faktiskt inte gjort det tidigare. Men jag vill också testa Idun. Du som testat båda vilken är den största skillnaden mellan dem båda?

 6. Erika skriver:

  Tycker att isadoras allt smink är skit:)
  Tycker typ att de är några öb grejer:)
  Läskigt dåliga!!!! haha
  Har inte testat den du gilla bäst men de kanske är värt ett försök:)
  Gillar en som man köper på hälsokost. Men kommer inte ihåg vad de heter just nu:)
  Kram

 7. Lotta L skriver:

  Den enda lösa mineral foundation jag testat är Loreals och den gillade jag inte. Är lite skeptisk eftersom jag är äldre och har synliga porer, har hört att den lösa varianten kan framhäva det.
  Men Isadoras fasta gillar jag!

 8. Jill skriver:

  Läste detta, kul att du var med i juryn! Älskar Daisy Beauty, det är så en skönhetstidning ska se ut! Får bli en prenumeration där tror jag. Blir jättenyfiken på Laura Merciers nu 🙂 Just nu använder jag Tikeis foundation. Jag vet att du testat Tikei också, är det stor skillnad mellan dem tycker du? Kram!

  • beautybytanci skriver:

   Jag ÄLSKAR TikeI och det är så synd att de inte kunde vara med i testet. jag tror att poängen hade sett helt annorlunda ut. Laura Merciers är VÄLDIGT bra och för att jämföra med Tikeis så tycker jag att den ser lite naturligare ut på ansiktet samt har mer lyster. Tikeis är dock också SUVERÄN så det skiljer lite i resultat men extremt mycket i pengar.

 9. Ina skriver:

  Ser att Lily Lolo är med i testet. Vad tycker du om den? Jag provar den just nu då den inte innehåler Bismuth och dessutom har ett vettigt pris. Blev kliig och röd, så fort jag blev varm o lite svettig, av de mineralfoundations jag provat hittills. Gillat Lily Lolo so far. Jag upplever att huden blir lite torr av den dock, och jag måste fuktbomba huden ordentligt innan jag tar på den.

  • beautybytanci skriver:

   Jag tål heller inte Bismuth och så fort jag blir varm kliar det otroligt mycket. Därför har jag aldrig kunnat ha ID Bare minerals. Jag tyckte att Lilly Lolos foundation var jättebra. Täckte fint och resultatet höll i sig bra. Har inte känt av att huden blir torr av den men de kanske e för att jag ser till att fuktbomba huden flera gånger i veckan 🙂

 10. Lulillan skriver:

  Vad tycker du om Idun jämfört med Laura Mercier? Vad är det för skillnader mellan dem båda? Täcker de olika bra? Är det olika finish? Jag får för mig att båda ska ge lite glow och inte vara matta som ex. Tikei el. Lily Lolo…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *