Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Wet n’ wild nyheter! – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Wet n’ wild nyheter!

På bilden ovan ser ni några av Wet n’ wild´s höstnyheter och lacken Fastdry Nailcolor samt de fina långa pennorna (äntlingen bra längd) är favoriterna ur kollektionen. Lacken ovan heter ”Silvivor” och ”Teal of Fortune”. 
Av pennorna så fick jag  färgerna ”Purple” och ”Amethyst att testa och jag tycker att de är såå snygga. Intensiteten och hållbarheten är suverän så jag kommer definitivt köpa på mig de andra 2 färgerna också (se hos LGB). Och det bästa är att de bara kostar 39 kr/st.
Självklart så delar jag med mig 🙂 så snart lottar jag ut de 2 lacken samt lipglosset!
Vad tycker ni, är det något speciellt som lockar i kollektionen. Jag själv ska även spana in lacken Fastdry Nailcolor i färgerna ”How I met your magenta” och ”Everybody Loves Redmond”.  Hihi, man bara MÅSTE älska namnen 🙂
Kraamis

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

17 svar till “Wet n’ wild nyheter!”

 1. Jenna skriver:

  Jag har ”Party of five glitters” och ”Gray’s Anatomy.”
  Båda är helt undebrara, men ”Gray’s Anatomy” är snäppet bättre. 😉
  Den ser ut som en blandning mellan Chanel’s ”Paradoxal” och ”Peridot.”
  Skitsnyggt!

 2. Aida skriver:

  Å så fint! Vart kan man köpa Wet n´wild?

 3. tova skriver:

  skulle vilja ha de flesta lacken som kommer!

 4. Anna skriver:

  åh, de pennorna.. i want them so bad 🙂

 5. Lotta L skriver:

  Är nyfiken på nagellacken. Tycker också att dom borde ta in märket på tex Kicks så det är lite lättare att komma över grejerna!

 6. josefine skriver:

  Hur är pennorna i konsistensen? Går dem att sudda ut bra? 🙂 Färgerna var riktigt snygga!

 7. elina skriver:

  håller med dom ovantalande om att de borde finnas på kicks , är själv väldigt sugen på nagellacken nu till hösten och pennorna såg också faktiskt väldigt prisvärda ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *