Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SENSAI FLUID FINISH LASTING VELVET – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

SENSAI FLUID FINISH LASTING VELVET

 

Igår firade jag och pojkvännen 9 år och gick bl a ut och åt god mat på restaurangen MEET. Jag passade på att testa den ganska nya Fluid Finish Lasting Velvet foundation från Kanebo och WOOW den är helt fantastisk. Den är faktiskt den bästa som jag har testat av flytande foundations. Täckningen är suverän, resultatet ser naturligt ut, ansiktet får fin lyster och den höll sig perfekt heela kvällen.  Jag har ett problem med flytande foundations och att jag får alltid finnar dagen efter men nix inte med denna. I LOVEEE IT!!!!!

Lasting Velvet finns att köpa på Skincity och kostar 439kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

21 svar till “SENSAI FLUID FINISH LASTING VELVET”

 1. evelina skriver:

  Härligt! Hoppas ni hade det mysigt 🙂
  Riktigt snygg ögonsminkning du hade!!
  kraaaam

 2. Köpte den för ett tag sedan på Kicks och jag måste hålla med den är helt underbar 🙂

  • beautybytanci skriver:

   🙂 Vad roligt att du också gillar den. Skincity har ta 3 betala för 2 just nu på alla SENSAI produkter. Snart kommer recensioner med flera guldkorn från märket 🙂

 3. Jenna skriver:

  Har använt den ett par gånger men den ger lite för mycket ”dewy finish” för min feta hud.
  Men på torrare hudtyper är den fenomenal! 🙂

 4. Mirna skriver:

  Men tjena vad snygg du är!
  Och den där matta skuggan, wow. Fint resultat med foundationen dessutom.
  Och, grattis till er! 🙂

 5. Alma skriver:

  Super fin bild på dig, och sminkningen passar dig perfekt 🙂 bas lijepo!

 6. Josse skriver:

  Nu blev jag ju sugen på att testa den:) Vet du om det finns bra med ljusare nyanser?

 7. Jessica skriver:

  Jag håller med, älskar den också!! 🙂 och vilken superfin sminkning!

 8. Fröken Frodig skriver:

  Jag blir mer och mer sugen på att prova något från Kanebos foundationsortiment, denna låter ju superbra! Tyvärr är jag inte riktigt kompis med flytande foundations, använder mest mineralpuder. Tycker det är svårt att hitta flytande som har rätt nyans för min hudton (kall) och så känns det liksom kladdigt 🙁 Behöver mkt täckning på kinder och haka men inte annars. Har du några tips på något riktigt bra för en matt och hållbar finish?

 9. Omygloss skriver:

  Resultatet ser otroligt vackert ut! Om det inte varit för att jag nyligen köpt en flytande foundation hade jag lätt köpt den på stuns

 10. Jill skriver:

  Sjukt snygg sminkning på en sjukt snygg tjej!

 11. Linnéa Hammar skriver:

  Idag har jag köpt den på stan, ska prova den imorgon. Hoppas den är bra, ser fram emot en bra foundation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *