Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_about_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/about_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_social_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/social_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_latest_news_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/post_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_facebook_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/facebook_widget.php on line 12 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BÄSTA LÄPPSTIFTET ÄR KORAT!!! – Beauty By Tanci
MAC

BÄSTA LÄPPSTIFTET ÄR KORAT!!!

Efter många års letande har jag äntlingen hittat det bästa läppstiftet av alla som jag hittils har testat!!! Pigmenten och täckningen är otroligt bra och det sitter på läpparna längre än några andra läppstift som jag har använt. Jag applicerade ett av dessa på morgonen kl 07:00 och efter 3 kaffe samt en lunch satt det fortfarande perfekt kvar där den ska. Jag älskar även hur fint den glider på läpparna och att alla färgerna är ganska matta. Den gör inte heller läpparna torra alls som många sådana här ”longwear” läppstift kan göra. Jag kan fortsätta i en evighet och berätta hur bra detta är men det känns inte som om jag hittar orden för att beskriva hur FANTASTISKT detta läppstift är.
Ovan ser ni nyanserna Love Forever, Perpetual Flame och Dress it Up. Favoriten är helt klart Love Forever (den första till vänster) och jag swatchade nyanserna både på läpparna och på handen så att ni ska se skillnaderna bättre
Love Forever är den perfekta bubbelgumsrosa färgen utan att varken bli för ljus eller för stark.
Ett läppstift kostar 210 kr och finns bl a på Kicks. Nästa köp är definitivt Extended play och Unlimited. Jag vilar inte förrän jag har alla i min ägo :).
 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

27 svar till “BÄSTA LÄPPSTIFTET ÄR KORAT!!!”

 1. Anneli skriver:

  Kul att du är med och tävlar om ljuslyktan hos mig!
  Lycka till och ha en mysig kväll 🙂

  Läppstiftet i mitten var supersnyggt!

 2. Josephine skriver:

  Nu blir jag sugen att testa dem!

 3. Jenna skriver:

  Jag har fått läppstifts-mani just nu så de där ser otroligt lockande ut..!
  =)
  Ska till Helsingfors om en månad så då ska jag besöka MAC och kanske köpa mig en tidig julklapp!

 4. Honi skriver:

  Åhh vad fina dom ser ut 🙂 Varit sugen länge på att testa något läppgunk från mac, mest är jag sugen på Creme Cup men jag blev helt plötsligt sugen på Dress it up också 😉

 5. Glitter Sisters skriver:

  Åh, det är precis den typen av läppgunk jag letat efter! Måste ha! Ska införskaffa mig en i helgen! Tack för tipset! /N

 6. Underbara färger!

  Missa inte min nystartade tävling där du kan vinna presentkort och köpa ett par Jeffery Campbell skor! http://flavoured.se/2011/november/vinn-presentkort-och-kop-dina-jeffery-campbel.html

 7. Åh, de ser jättefina ut! Jag är på jakt efter ett riktigt fint rött läppstift…kanske ska leta bland MAC:s Pro Longwear?

  • beautybytanci skriver:

   Det kan jag verkligen rekommendera :). Speciellt rött som har en tendens att bli fult när de försvinner från läpparna. Då är detta perfekt. Att det är matt gör att de blir ännu snyggare.

 8. Charlotte skriver:

  Åh! Har inte använt så mycket läppstift innan men har blivit galen i det nu! Synd bara att pengarna inte finns till :/

  Checka gärna in min sminkblogg 🙂

 9. evelina skriver:

  åh, de ser väldigt härliga ut!! Ska jag kolla in helt klart 🙂

 10. Kristin skriver:

  oj, Perpetual Flame kan vara precis det jag letat efter! Måste spanas in snarast! 🙂

 11. tova skriver:

  blev grymt sugen på det i mitten, passar både vardags och fest 🙂

 12. Mirna skriver:

  Otroligt fina! Och matta läppstift är överlägset snyggast…enligt mig iaf 🙂

 13. Anna skriver:

  gud vad fina.. love forever är också min favorit 🙂

 14. Josefine skriver:

  Love forever såg ju helt underbar ut! Det får nog bli ett köp 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *