Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 TIKEI LIPGLOSS – Beauty By Tanci
Läppar

TIKEI LIPGLOSS

TikeI har inte bara otroligt bra foundations utan nu har det lanserats även helt naturliga läppglans som är i min smak. Förutom att de luktar gott så klibbar de NOLL på läpparna. Det känns mer som om man applicerar en lipbalm eller liknande fast med färg och glans. De två första är väldigt genomskillniga och liknar varandra på bild och det är samma för den i mitten och den längst till höger. Jag ska swatcha några av dem på handen i ett annat inlägg för att jag insåg nu att alla bilder som jag har tagit blev jättegrumliga.
 (P.s jag glömde att dra förra veckans kommentarsvinnare så imorgon drar jag 2 samtidigt från de olika veckorna. ) 🙂
 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

11 svar till “TIKEI LIPGLOSS”

 1. Honi skriver:

  Trist att dom är så skira, jag gillar läppglans med iallafal lite oomph i! 🙂

 2. Jenna skriver:

  De mörkare röda ser härliga ut, men om de är väldigt skira känns det kanske som bortkastade pengar..?

  • beautybytanci skriver:

   Det beror på hur man vill att läppglansen ska vara. Jag älskar färg och skulle aldrig köpa ett skirt gloss. Medans vissa köper bara skira färger.

 3. Linda skriver:

  Tyckte de såg fina ut, tråkigt att de är skira 🙁

 4. Omygloss skriver:

  Det fjärde från vänster sida sett ser superhärligt ut. Många andra har kommenterat att det är tråkigt att det är skira, men jag är inne i en skir period just nu 🙂

 5. Lina skriver:

  Jag bli intressant att se dem swatchade, är inte så mycket för skira läppglans. Gillar när det är lite tryck i dem.

 6. Linda Marie skriver:

  Superfina, men vill ju också se swatch för att kunna avgöra om man ska inhandla. =) Gillar verkligen Tikeis produkter, och att man kan köpa prover innan man skaffar den ”stora” förpackningen. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *