Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BLOGGTRÄFFEN – Beauty By Tanci
Okategoriserade

BLOGGTRÄFFEN

I lördags var det bloggträff med många pratglada skönhetsbloggerskor och tjejerna som ordnade hela kalaset var Veronica (Beauty Place) och Therese och Sofia (Heartcore).

Vi träffades först på Joe Farellis och åt god mat och sedan fortsatte äventyret på Yaki Da. Det var såå roligt att träffa alla tjejer och i och med att man läste varandras bloggar kändes det redan som om man kände varandra.

Heartcore tjejerna

Parfym Julia

Hela gänget:

Länkar till alla som var med på bloggträffen(random ordning) ;

”N”(Glittersisters), Viola (Killercolours), Malin(Sublimt), Helena Forsman (Lipglossbitch), Therese&Sofia(Heartcore), Veronica(Beauty Place), Therese Norlen( Thereses Skönhetsblogg), Karin Andersson (El Mika), Katarina (Colour By Ninni), Kajalpennan.

Vi fick med oss en riktigt fin goodiebag!

 

Jag körde på en ganska enkel makeup och testade nya Too Faced Paletten som också kommer visas upp i ett eget inlägg snart.

 

Jag körde på bara skuggan ”honeymoon” från paletten och självklart mitt favoritläppstift.

Jag vill tacka alla tjejer för en underbar kväll (speciellt tack till Therese, Sofia och Veronica) och jag hoppas att vi gör om detta snart.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

9 svar till “BLOGGTRÄFFEN”

 1. Nina skriver:

  Bloggen är underbar!!!!!!

 2. Aidas Make Up skriver:

  Vilket härligt gäng som samlats och vilken grym goodiebag =)

  • admin skriver:

   Det var riktigt roligt :). Goodiebagen har jag inte testat något från än men jag planerar och använda Make Up Stores nya ”Brush soap” snart 🙂

 3. Ninni skriver:

  Det var en härlig kväll – hoppas vi ses snart igen! 🙂

 4. Veronica skriver:

  Tusen tack för att du kom. Roligt att träffas som vanligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *