Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 PTR Clinical Peel & Reveal – Beauty By Tanci
FAVOURITES Hudvård

PTR Clinical Peel & Reveal

 Nu har jag skapat en kategori med FAVOURITES och där kommer jag samla alla mina favoritprodukter som jag rekommenderar starkt til alla! Först ut är PETER THOMAS ROTH PEEL & REVEAL!

Produktinfo:

Clinical Peel & Reveal polerar av ytliga döda hudceller för att lyfta fram en jämnare, yngre, strålande och återupplivad hud. Den trippelverkande hudförnyaren hjälper till att jämna ut hudnyansen, jämna ut fina linjer/rynkor och gör huden klarare. Den här kraftfulla och högeffektiva exfolieringsbehandlingen riktar sig till grå, åldrad och tilltäppthud på tre olika sätt– peelarmedalpha hydroxysyra, exfolierar med pumpaenzym och polerar med aluminiumoxid.

Man ska först rengöra huden och sedan massera in krämen (precis som när man peelar) med cirkulära rörelser. Kornen är väldigt många men samtidigt inte för rivande så den känns väldigt effektiv. Därefter ska man låta den ligga på i 3-7 minuter för att AHA-syran och enzymerna ska arbeta. Man känner att det pirrar och sticks lite. Därefter sköljer man av. Detta är alltså 2 peelingar i 1…både kornen exfolierar och sen är det dags för syrorna och enzymerna. Efter användning är huden lite röd men det dämpar sig snabbt och resultatet blir lent med fin lyster. Jag har använt den i ca 3 veckor nu (2 gånger i veckan) och jag ser resultat på mina acneärr som har minskats rejält. Porerna på näsan ser också mycket mindre ut. Sååååå braaa!!! Bli inte rädda för priset…för den är såå himla bra och väldigt dryg!

Peel & Reveal finns att köpa på Skincity och kostar 539 kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “PTR Clinical Peel & Reveal”

 1. Sublim skriver:

  Den låter inte helt dum den här!:)

 2. Lotta skriver:

  Låter helt fantastisk!

 3. Jess skriver:

  Den här produkten låter ju riktigt intressant! Jag har letat efter en bra peeling ett tag nu, men har inte lyckats hitta någon som jag har varit helt nöjd med… Jag tror bestämt att jag ska klicka hem den här genast! 🙂 Tack för tipset!

 4. Sofia skriver:

  Har precis fått hem min 🙂 Men ska man använda den på fuktigt ansikte eller torrt?

  • Tanci skriver:

   Hej Sofia. Jag använder den på fuktigt ansikte. Sen masserar jag in den med fingrarna (precis som när du peelar med vanlig ansiktspeeling) och sedan låter jag den vara på i ca 10 min.

 5. […] har ju utsett PTR Clinical Peel & Reveal (läs HÄR) som en FAVORITprodukt och nu finns den i ett grymt […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *