Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 DAVINES NATURALTECH – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

DAVINES NATURALTECH

I onsdags var jag på Davines pressvisning på mysiga Rosencafet i Trädgården. Nyheterna var Davines nya Natural Tech produkter som jobbar främst med hårbottensproblem men har även massa andra fina egenskaper och är helt utan parabener. Produkterna innehåller phytoceuticals som är aktiva växtextrakt som hjälper till att förebygga och lindra olika hår och hårbottensproblem.

Maria Vittoria Mangiarotti var också där och hon står bakom Davines fantastiska förpackningar och underbara dofter (bild nedan lånad av Kicki).

Produkterna finns som

Energizing: För skört hår, hårbotten och vid håravfall. Har stark antioxidant verkan och skyddar från extern miljöpåverkan.

Purifying: för hårbotten med torr eller fet mjäll.Verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt.

Nourishing: för torr hårbotten och sprött torrt hår. Starkt vårdande antioxidanter och mycket fuktgivande &skyddande samt återuppbyggande effekt för skadat hår.

Rebalancing: För hårbotten med rubbning i talgproduktionen, stark antioxidant verkan och normaliserar talgproduktionen.

Detoxifying: Verkar antiinflammatoriskt, stark antioxidant verkan och återuppbyggande effekt.

Calming: Vårdande för känslig hårbotten, stark antioxidant verkan, verkar antiinflammatoriskt och motverkar klåda.

Wellbeing: Återfuktande och skyddande för alla hårtyper, stark antioxidant verkan och skyddar från extrem miljöpåverkan.

Här under på bilden nedan ser ni mig, Maria Vittoria Mangiarotti och fina Therese Jirving som är pressansvarig för bl a Davines.

Det var en riktigt fint och välplanerat pressevent med väldigt god mat och det var spännande att både se filmer och höra om Davines tänk samt om de olika Natural Tech produkterna. Jag ska givetvis testa några produkter ur serien och kommer med en recension så snart som möjligt.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *