Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Gårdagens photoshoot ”Behind the scenes” – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Gårdagens photoshoot ”Behind the scenes”

Igår var vi ett helt team och plåtade en moodstory om en väldigt vacker pryd tjej på 50talet som en dag vaknar upp ur sitt ”perfekta” liv och undrar vad som är meningen. Hon dras till Asien och packar knappt något i sin väska innan hon finner sig gå mot flygplatsen. Där dras hon till det mörkare och lite mystiska…och hon träffar även en kille…en som kanske inte är så bra för henne? 😉

Detta är ungefär vad storyn handlar om och vi var ca 10-15 personer, allt från hårstylister, inredare, assistenter, filmteam, fotografer mm som hjälptes åt att få liv i denna story.

Dräkterna komponerades av en helt fantastisk stylist och de speciella hattarna var gjord av en hattdesigner som också var på plats. Åå jag längtar tills ni får se bilderna. Har några ”behind the stages” som jag plåtade med Iphonen så länge.

Alla bilder plåtades av otroligt duktiga Eva Quirbach (som bl a plåtade kenzas sista nelly/underklädersshoot)

Övre bilden: Modellen Georgia i sista outfiten.

Undre bilden: Makeupen var hård och äntlingen fick jag chans att använda mitt mörklila Chanel Läppstift!

Undre bilden: Hon anläder till Asien och en kille uppenbarar sig.

Bild under: Första scenen där hon packar lite grejer och ger sig plötsligt iväg.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “Gårdagens photoshoot ”Behind the scenes””

 1. Jenna skriver:

  Ser väldigt häftigt ut – väntar med spänning på att du kan visa oss slutresultatet. =)

  • Tanci skriver:

   Heej Jenna. Puh samma här är såå spänd över att se bilderna. detta är mer ”konst” än allt som jag tidigare har gjort så därför är det extra spännande.

 2. Wysteriia skriver:

  Åååh men gud vad roligt 😀 Hoppas du visar hela bildserien sen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *