Okategoriserade

I will love you till the end of time…

Har spelat sönder denna i helgen. Såå bra!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

2 svar till “I will love you till the end of time…”

 1. Malin.D skriver:

  Å hon e löjligt snyggt sminkad också, svartvitt och sotigt *love*
  Tänkte kolla om du har nått tips om en bra hudterapeut i göteborg det var evigheter sen jag var å gjorde en ansiktsbehandling känns som det verkligen skulle behövas nu när det börjar bli lite kallare å yttorrheten märks mer och mer.
  Ha en skön vecka
  Kram Malin

  • Tanci skriver:

   Hej Malin. Jaa det är hon verkligen :). Hmm jag brukar gå till Sankt Jörgen spa och göra ansiktsbehandlingar där. De använder sig av Dermalogica i deras behandlingar o de e superbra. Matilda som jobbar där kan jag speciellt rekommendera men hon är tyvärr nu mammaledig. Sen finns ju också en grym salong med riktigt duktiga tjejer som heter Care Hudvård och där brukar jag göra te x min ögonfransböjning.. :).Megakraaam till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *