Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Hej allihopa – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Hej allihopa

Denna bild har faktiskt inget med idag att göra. Sådär såg jag ut för nån vecka sedan…idag är det lite värre. Jag har nämlingen varit hos tandläkaren igår (min stora skräck) och dragit ut en jobbig visdomstand. Jag hade sååå ont sen hela kvällen att jag kanske sov max 2-3 timmar. Ikväll ska jag försöka dra vinnaren ur förra veckans kommentarstävling och visa ett nytt snyggt läppstift som jag tror ni kommer gilla.

Ikväll ska jag också se till att pyssla lite om mig själv. . köra på inpackning, min grymma PTR mask och måla naglarna…så man kommer bort från denna ZOMBIE – mode!

Kram till er

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “Hej allihopa”

 1. Ninni skriver:

  Stackare, hoppas smärtan går över fort. Nu är nog det värsta över iaf…

  • Tanci skriver:

   🙂 ja nu är de bättre men fyyy den första kvällen var outhärbar. Men jag kanske förlorar några kilo på köpet då jag har svårt för att äta mat :S haha.

 2. Aidas Make Up skriver:

  Hoppas du blir bättre! Det är så himla tråkigt att må dåligt, du gör rätt i att göra lite tjejgrejer tills du kommer på bättre humör, det brukar jag med göra =)

  • Tanci skriver:

   🙂 Mår faktiskt mycket bättre nu efter myskvällen hemma. Åh vad den inpackningen från Macadamia doftar gott. Sitter just nu och luktar på håret mmmmm. 🙂

 3. Malin skriver:

  huuuuu jag hatar att gå till tandläkaren… största skräcken efter sprutor.
  Tack för hudterapeuts tipsen, skäms nästan för att säga att jag inte kollat in st jörgens än :/ men nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp!
  hoppas du mår bätre efter allt ”tjejfix” det låter underbart i mina öron!
  själv ska jag behandla mina torra läppar med mitt nya dermalogica stift och lite skinsmoothing cream å sen blir det sängen.. E så nyfiken på PTR produkterna jag med, jag skyller på dig sen när jag får förklara för släkten varför jag bara köpte julklappar til mig själv 😉

  • Tanci skriver:

   Åh ett presentkort på sankt jörgen är ju den perfekta julklappen :). Hahha jaa skyll bara på mig o köp massa goa julklappar till dig själv. Ingen dålig ide hahahah. Ja mår mycket bättre efter tjejfixen…det behövdes verkligen. Men har fortfarande såå himlans ont i käken så att de inte är sant. 🙁 Puh hoppas de går över snart.

 4. Linda skriver:

  Ja man kan behöva såna ta hand om sig själv dagar ibland 🙂

 5. Mrsmodesty skriver:

  Åh, din stackare 🙁 Men du har ljuvlig hårfärg måste jag säga 🙂 Färgar/tonar du det själv och med vad/vilken färg i sådant fall?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *