Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Daphne Guinness For MAC Cosmetics – Beauty By Tanci
MAC Okategoriserade

Daphne Guinness For MAC Cosmetics

Åh vad jag har väntat på denna kollektion och äntlingen så damp det ner en produkt i fredags och jag kunde själv inte valt bättre än den härliga ”Interior Life Eyeshadow Quad” som är en samling med 4 helt perfekta matta och kalla nyanser.

Vi var på en fest i lördags och jag kunde inte hålla fingrarna i styr och testade den genast och såhär blev resultatet;

Den var väldigt lätt att jobba med och väldigt bra pigmenterad.

När jag kommer hem idag lägger jag till en bild med swatches på handen så att ni får se alla nyanser var för sig. Daphne Guinnes For MAC kollektionen ska släppas 1 januari 2012 och jag tycker att ni ska spana in denna palett. Jag kommer vara där och spana 4 nya nyanser av mitt favoritläppstift ”Pro Longwear Lipstick” (bild nedan). 

Något speciellt som ni kommer att spana in från denna kollektion?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

16 svar till “Daphne Guinness For MAC Cosmetics”

 1. Viktoria skriver:

  Läppstiften har jag kollat in sedan jag hört mkt bra om den, bla från dig 😀 Får se om det blir ett köp 😀

 2. Malin skriver:

  Gahhhh snacka om att allt skapade habegär, särskilt paletten och rouget vill ha vill ha vill ha!!!
  Annars väntar jag på att Laura Merciers läppstift i så snygga färgen cranberry ska hitta hem til mig, hoppas färgen är lika snygg irl bara:)
  Kram!

 3. Linda skriver:

  Jag är riktigt nyfiken på rougen 🙂

 4. Honi skriver:

  Åh vad fin paletten ser ut att vara! 😀

  • Tanci skriver:

   🙂 paletten är helt fantastisk. När jag såg den första gången så var jag först besviken för att jag tyckte att den liknade så många andra tidigare från MAC men när jag testade den så blev jag förälskad.

 5. Aidas Make Up skriver:

  Ibland har man riktigt tur när man får det man önskar sig, härligt!

  • Tanci skriver:

   🙂 hehe jaa de brukar inte vara så för mig och pressprover. Foundationsen brukar vara för mörka och nyanserna går inte att bära ( som te x svarta läppstift som jag fick både från Chanel o MAC)

 6. Wysteriia skriver:

  Åh detta ser så intressant ut 😀

 7. Kicki skriver:

  Den ser ju helt sjukt fin ut! Jag längtar dock mest efter det lila Pro Longwear, köpte det orangea ”Good to go” nyligen eftersom du utnämnde dem till de bästa och nu är jag också helt såld!

  • Tanci skriver:

   Samma här 🙂 åååh jag kommer nog vara där o köa för att inte missa de nya stiften. 🙂 kommer definitivt köpa på mig minst 2 till i december.

 8. Linda skriver:

  Paletten ser superfin ut 🙂

  • Tanci skriver:

   🙂 den är riktigt fin speciellt när man testar nyanserna. Tycker inte den var så wow när jag precis såg den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *