Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 glominerals Alloy Eyes – Beauty By Tanci
gloMinerals Ögon

glominerals Alloy Eyes

Åh vad jag älskar glominerals Alloy Eyes palett som är ett perfekt startkit för er som inte har så många skuggor hemma. De ljusare är perfekta för vardags och de mörkare passar suveränt till fest. Det var riktigt svårt att få de rätta nyanserna på bild men detta är det närmaste som jag kunde komma kl halv 8 på kvällen. Övre raden är med skimmer och undre är matta.

Nyanserna ovan liknar ganska mycket varandra på bilden men ”Jet” är lite blåare i verkligheten.

Enda skuggan som jag inte är så förtjust i är ”buff” då den är ganska osynlig. Om den hade varit lite skimrig så hade man kunnat använda den perfekt till att highlighta makeupen.

I makeupen under använde jag mig av skuggorna ”jet” och lite ”silver streak”.

I den andra makeupen på bilden under använde jag den lite ljusare nyansen ”enigma” som jag tonade ut lite med ”buff”.

En riiktigt fin palett med bra pigment (ja alla utan buff) och många användningsområden som garanterad kommer få följa med mig på massa plåtningar. Finns att köpa i bl a webshopen I am och kostar 795kr.

Vad tycker ni?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “glominerals Alloy Eyes”

 1. Frida skriver:

  Hej,
  Hur tycker du ögonskuggan sitter under dagen?
  Ser du fortfrande sminkad ut när du kommer hem efter en hel dag (om du inte kompl under dagen).

  Är jättesugen på att köpa glo mineral pudret.
  Ett litet tips är att kolla in http://amazon.uk.com/ de har en del av Glo’s produkter där och det är nästan halva priset mot hemma, gratis frakt och eftersom det är inom EU så blir det inte någon tull eller moms (som det lätt blir om man köper från USA).

  Hoppas du får en bra dag!!

  • Tanci skriver:

   Hej Frida. Jag tycker att den sitter jättebra. Dock så använder jag Too Faceds primer så de sitter som berget. Men tycker defitnitivt att du ska satsa på Glo Pressed Base. Finns inget bättre på marknaden :). Detsamma önskar dig en jättefin dag. Och tack för tipset för Ebay!

 2. tova skriver:

  en sånhär skulle man ha i sin ägo! skit fina färger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *