Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Saknar det röda!!! – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Saknar det röda!!!

Förra sommaren var jag såhär röd och jag måste säga att jag saknar det idag. En av de största anledningarna att jag inte vill bli såhär röd nu är att bröllopet är ju i juni och jag vill inte ha sådan här stark röd färg. De bilderna kommer vi ju alltid titta på så jag vill att de ska vara ”klassiska”.

Jag kan förstå människor som när de te x väl börjar med operationer så kan de inte sluta. Jag minns att jag ville bli starkt rödhårig och färgade mig ganska ofta. Jag blev förblindad och såg inte själv hur röd jag egentlingen var förräns pojkvännen sa det till mig. Så är det nog med mycket …att man lätt kan bli förblindad. Något som jag inte saknar är att behöva underhålla den röda färgen för alla handdukar var röda och påslakanen blev röda när man sov och om man svettades lite. YUCK!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

15 svar till “Saknar det röda!!!”

 1. Jenna skriver:

  Jag skulle jättegärna testa att ha riktigt poppy-red färg i håret nån gång – tycker det är så otroligt häftigt!
  Men som du säger – det färgar av sig på lakan, handdukar, kläder – och jag vet också att efter några veckor skulle jag vilja bli blond igen och röd färg biter sig fast som attan i ett blont hår så det är en pina att försöka bli ljus igen efter att ha haft riktigt knallrött hår… =/

  Men snyggt är det” =)

  • Tanci skriver:

   Haha jo om du tror att du skulle vilja vara blond igen efter några veckor så ska du absolut inte köra på rött. 🙂 Jag kommer nog aldrig bli sådär röd igen so på bilderna. Ska nog köra mer med lilarött 🙂

   • Amandak skriver:

    Det är svårt även om man är brunett också, spelar ingen roll hur många gånger man färgar håret, har det väl varit rött så lyser det alltid igenom 🙂

 2. Erika skriver:

  Lusse lelle, Lusse lelle, elva nätter före jul……
  Jag lussar lite för dig min vän:)
  Hoppas allt är bra i dag och att du får lite gott lusse fika:)
  Kram

 3. Kicki skriver:

  Jag lyckades precis få mitt hår sådär knallrött, gick från svart men lyckades även fast jag bara blekte en gång. Färgade ljusare och ljusare rött och sen med Directions allra rödaste färg, funkade faktiskt bra! Tog ett tag men det var klart värt det, som sagt, det är jättesnyggt!

  • Tanci skriver:

   🙂 tack o lov så har jag inte behövt bleka hehe. jag var lite mer ute efter en lilaröd mellan mörk färg men den är såå svår att lyckas med. Antingen blir man brunröd, knallröd eller orangeröd.

 4. Honi skriver:

  Har också funderat ett par gånger på att färga håret galet knallrött men aldrig riktigt kommit till skott… Tror jag behåller mitt guldblonda hår ett tag till 🙂 Du var så fin i det dock..

  • Tanci skriver:

   tack :). Har man väl färgat rött så är det ganska svårt att återgå till ljust/blont hår så jag förstår att det tar tid innan man bestämmer sig.

 5. johanna skriver:

  Vad tycker du om mange makers nya låt ”mange bjuder”? 🙂

 6. Rebecca skriver:

  Hej, hittade just in till din blogg och wow vilken hårfärg! Är själv kopparröd just nu men jag undrar hur du fick till en så snygg färg, den ser nästan rosaröd ut? Är orolig för att bli för mörk/för orange, några tips? 🙂

  • Tanci skriver:

   Tack Rebecca. Jag använde mycket Redkens Colorbomb så jag tror att det rosaröda kommer från den :). Ett tips är att akta dig för alla färger som har orange och koppar i sig och kör mer på de kalla färgerna.

 7. Malin skriver:

  Det e snyggt med super-rött hår!!!
  det kan ju passa när man ska gifta sig också om man vill köra på det stuket, med lite 50 tals inspirerad uppsättning hade det vart snyggt tycker jag =)
  Sitter själv och sparar bröllopsideer, har en hel idesida på pinterest dedikerat till detta just nu tror jag att det lutar åt att ha håret uppsatt i nått sånt här http://pinterest.com/pin/135037688796466449/ och lite halvsotig sminkning typ så här
  http://www.weddingchicks.com/2011/09/26/makeup-trends/
  Ahhh allt med bröllop gör jag att jag kan fastna framför datorn i timmar =)
  (fick du mitt mail förresten? min gmail har strulat så jag ville bara kolla)
  Stor Kram!!

  • Tanci skriver:

   Hej Hej. 🙂 jag har fått ditt mail tack så mycket för inbjudan till pinterest. Har dock inte haft tid att kolla in det på riktigt än.:) samma här. Jag älskar allt om bröllop.Har köpt på mig nu 10 tjocka tidningar haha. Men det känns som om jag har rött hår och 50 tals inspirerad uppsättning så är det som om jag är ”utklädd” te x för någon maskerad. För att det är inte min stil alls. Så det vill jag inte ha på bröllopsdagen ahahah :). Men har hittat klänning och jättefin frisyr….så nu är det bara att bestämma makeup :). Megakraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *