Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 GOTT NYTT ÅR! – Beauty By Tanci
Okategoriserade

GOTT NYTT ÅR!

Hej allihopa.

Puh jag vet att uppdateringen har inte varit världens bästa denna helg men jag har haft såå fullt upp inför nyår. Jag och pojkvännen hade fest hemma hos oss vilket innebar att hela fredagen och lördagen så var det städning och matlagning. Ojojoj vilken fest det var :)….det var verkligen värt all slit haha! Men vi la oss runt 4 på morgonen och dagen efter var jag ju inte så pigg heller på att blogga.

Varje år brukar jag verkligen ta mig tid till makeupen för nyår men nu hade jag så bråttom med att fixa o trixa med annat att makeupen fick göras snabbt och bestod av vanligt mineralpuder(pressed base), lite rouge, eyeliner och sedan MUS Glittereyeliner över allt. Hahah gästerna ringde på medans jag fortfarande sminkade mig så därför blev det inga foton.

(Bjuder därför på en lite äldre bild)

Denna vecka ska det bli ändring och jag inleder det nya året med en tävling som publiceras senare i eftermiddag.

Jag kan tänka mig att alla brukar ha nyårslöften i början på det nya året och det har även jag. Här kommer mina;

1. Ta upp träningen på allvar igen och försöka att ge mig ut på promenader MINST en halvtimma varje dag.

2. Sedan vi flyttade in i nya lägenheten har jag varit ett städ/stressfreak. Allt måste alltid vara perfekt och är det inte det så får jag panik. Nu ska detta ändras och jag ska inte få panik om det står en urdrucken kaffekopp någonstans eller om kuddarna ligger fel i soffan.

3. Jag och pojkvännen har en ganska stor lägenhet på ca 82 kvadrat så vi borde få massa plats för våra grejer. MEN. . . mina skönhetsprodukt högar bara växer och växer och nu har jag invaderat varje skåp i lägenheten vilket innebär att om jag behöver få plats med te x tvättmedel, toapapper eller annat nödvändigt så går det inte vilket är sååå stressande. Så jag ska åter igen göra en STOR rensning hemma….och denna gången ska 1/3 bort!

Så. . .  det var mina 3 nyårslöften som jag måste hålla. Speciellt nr 1 som är viktig inför bröllopen och för att jag ska komma in i min drömklänning (som är redan köpt och 1 strl för liten).

Vad har ni för nyårslöften???

Kram till er!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “GOTT NYTT ÅR!”

 1. Josephine skriver:

  Bra löften! Mina är att njuta av tiden, umgås med de som ger mig energi och att ha roligt! 🙂

 2. Lotta skriver:

  Jag har slutat med nyårslöften för länge sedan! Dom är så stressande.

  • Tanci skriver:

   🙂 Jag tycker också att dem är stressande men bara om man har för höga krav på sig. Annars så ser jag det som en ”nystart”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *