Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Sensai by Kanebo Intensive Hair Mask – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

Sensai by Kanebo Intensive Hair Mask

När man tänker på ordet KANEBO så tänker man på lyxig och dyr hudvård och makeup. Så när jag såg att de hade en hårmask i sortimentet blev jag såå nyfiken på att testa den för många tänker inte ens på att de även har hår och kroppsvård i sortimentet. Mitt hår har fått stå ut ganska mycket plattande och det har varit så frissigt att det nästan har gått åt en hel sprayflaska bara på 2 veckor. Därför hoppades jag på att denna kunde göra det mjukt och fint samt att jag lätt kunde kamma håret utan tovor (som man lätt får när man har så långt hår som jag).

Masken är extremt dryg och konsistensen är ganska tjock och smörig. Jag höll masken i ca 15 minuter och efter föning så märkte jag faktiskt resultat bara efter en användning. Som utlovat så var det lättkammat, glansigt och mjukt samt doftade jättegott. Jag glömde också nämna doften som är suuperfräsch och blommig.

Kommer fortsätta anvädningen av denna mask och hoppas på att slippa att gå till frisören innan juni då jag ska dit för klipp och färg inför bröllopet.

Men smakar det så kostar det för 200ml får man pröjsa 489 kr på bla SKINCITY . Det är dock värt om man kan slippa att gå till frisören på många månader.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Sensai by Kanebo Intensive Hair Mask”

 1. Malin skriver:

  Åhhh det låter ju toppen =)
  Jag har också långt hår som ja dessutom slingar så det gör ju att det blir lätt slitet och frisören är ju inte det billigaste så det kan ju vara värt att lägga pengar på en bra inpackning.
  Jag köpte på mig massa redken när vi var i usa förra året, det är sjukt vilken skillnad det är i pris där och här på allt inom skönhetsvård…
  Kan rekommendera den blå serien som bygger upp skadat och slitet hår, annars är Kevin Murphy produkterna underbara särskilt inpackningarna om du inte prövat dom!

  Jag suktar just nu efter kanebos fluid fondaition med sammetsyta.. så svårt bara för jag får lätt finnar av flytande foundations och vill ha det liiiiiite mer täckande än vad mitt mineral puder ger+ att nu i vintertid e man ju så torr… har inte använt kanebos foundation förut så det är svårt att veta hur huden kommer reagera..
  Nu ska jag önske shoppa på lookfantastic å sen blir det sängen!
  Ha en bra fortsatt vecka
  Kram Malin

  • Tanci skriver:

   Hej Malin. Åh jag veet…priserna på Redken i USA är bara 1/3 av vad de kostar här. Jag kan dock inte använda den blå serien för den har för mycket proteiner i sig och är uppbyggande. Jag som har ganska tjockt hår blir ännu tjockare och strävare. Så den skulle jag hellre rekommendera till någon som har tunt och fint hår men ändå skadat. Själv älskar jag All Soft serien och den röda för färgat hår. Har faktiskt inte provat en enda av Kevin Murphys produkter. Men nu när du säger att de e så bra ska ja definitivt kika närmare på dem. Hmm jaa Kanebos fluid foundation är superbra men den täpper tyvärr lika mycket som alla vanliga flytande foundations. Har du funderat på Glo Minerals Liquid base? Den har samma egenskaper som en mineralfoundation, täcker bra, ger fin lyster och återfuktar väldigt bra. Då den inte täpper till så kan de vara bra om man har problem med finnar (så som jag också har). KRaaaam

   • Malin skriver:

    Ja jag såg den på eleven och funderar lite på om man skulle testa den, vet du om den går å köpa någonstanns här i gbg, hade vart skönt att testa så man får rätt färg.. Har provat lumenes liquid mineral foundation då jag hört mycket gott om den, täppte inte till lika mycket som vanlig foundation men det ploppade ändå upp lite små finnar här å var efter..

    Jag har lite tunnare hår så då passar ju den blå serien bättre,
    håret kan ju bli lite lätt strävt av alla proteiner så jag brukar varva med all soft produkterna.
    Fast jag tycker nog ändå att kevin murphy är snäppet bättre =) å det e toppen att man kan köpa små provförpackningar(iallafall på nk) för att se hur dom är!

 2. Josephine skriver:

  Låter väldigt bra men priset känns lite pricy tyvärr!

  Kan inte annat än att hålla med dig i kommentaren du skrev i min blogg. Alla dessa kalendrar som skulle öppnas hela december, haha! 😉

  • Tanci skriver:

   Jaa priset var väldigt högt..men det är ju oxå alla Sensai produkter så det är inte förvånandsvärt. Puh hör jag ordet ”julkalender” igen så spyr jag ahhaha.

 3. Mrsmodesty skriver:

  Låter spännande. Jag har en gång provat ett silkesshampoo av Kanebo och det gjorde håret väldigt silkigt och framför allt väldoftande 🙂 Det är ju så roligt att få ha hårprodukter som inte doftar ”frisör” eller billig parfym, utan mer exklusivt och blommigt tycker jag!

  Jag försöker också att spara ut håret och denna mask kanske jag ska kika på? Just nu har jag dock dille på hårolja som är så inne just nu och det kan jag rekommendera, det ”känns” nyttigt för håret 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *