Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Bästa skuggprimern!!! – Beauty By Tanci
Ögon

Bästa skuggprimern!!!

Jag använder alltid en ögonskuggsprimer under mina makeuper både på mig själv och när jag är ute och jobbar. Det viktigaste med en bra primer är att den är enkel att applicera, att den inte är föör kladdig och fet( som tex High Tech Lighter), att det är enkelt att sudda ut alla fula kanter samt att skuggan håller hela dagen. Precis allt det klarar denna Shadow Insurance från Too Faced. Att den kommer i en bedårande tub gör den till en full pott :).

Anti Crease Eye Shadow primer finns att köpa bl a på Eleven.se och kostar 230kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “Bästa skuggprimern!!!”

 1. Honi skriver:

  Älskar också dessa från too faced (har två varianter)! Fast HTL’s är väl snarare än bas än en primer? Typ som NYX jumbopennor, dom använder jag ofta ovanpå min primer som bas! Funderar bara lite, aldrig ägt en HTL. 🙂

  • Tanci skriver:

   Heej :). HTL används väldigt mycket som just ögonskuggsprimer även om det klassas som bas. Så många använder bara den under skuggor vilket gör att jag ”klassar” den som primer även om den kanske inte ser ut som en och heter inte just ”primer”. :). Men precis som du sa så är HTL som NYX jumbopennor eller något annat kladd som man kan ta under skugga. Är dock inget fan utav dem för jag tycker att det blir för kladdigt och de tar lång tid om man ska lyckas mätta dem så att det inte blir streck överallt. Så då kör jag hellre bara på en riktig primer. Men när jag ska leka och köra riktigt starka och ”messy” looks så kör jag med HTL.

 2. Aidas Make Up skriver:

  Åh är den så bra? Jag använder bara UDPP för det är den enda som hjälper, hmm vågar man satsa tro? Eller just det, too faced här väl öppnat på NK? Då kanske jag kan gå dit och få ett prov och prova!

  • Tanci skriver:

   Har faktiskt inte provat UDPP 🙂 och varje gång jag har velat beställa en så har jag inte haft tålamod för att vänta på leverans utan köpte från någon svensk webshop eller i butik genast. Men jag kan tänka mig att UDPP liknar TFSH väldigt mycket både i konsistans och utseende. Japp too faced har öppnat på NK så där kan du ju testa den.

 3. Ninni skriver:

  Jag brukar variera mig mellan denna, paint pots och hightechlighter beroende på vilket resultat jag vill ha. Tycker denna är suverän – minst lika bra som UDPP.

  • Tanci skriver:

   Heej. Jag har aldrig testat UDPP så jag kan inte avgöra. Men många läsare har också sagt att den är lika bra så då har jag ingen anledning att jaga efter en UDPP :).

 4. Malin skriver:

  Tycker faktiskt att Too Faced är snäppet bättre än UDPP =)
  Är väldigt sugen på att pröva udpp i champange som ska göra skuggorna lite mer skimmrande, är på väg till mig från beautybay och jag hatar att vänta *s*
  HTL har jag provat men precis som du skriver e den väldigt kladdig, man får ta vääääääääldigt lite, det jag tycker e toppen med den är att färgerna blir så intensiva det blir dom inte riktigt lika bra med primer.. Kanske borde testa bägge, men risken är väl att det blir för mycket för mina ögon lock och att allt bara smetas runt..
  Ha en bra helg!
  Kram Malin

  • Tanci skriver:

   Åh vad spännande :). Berätta gärna hur den som du har beställt känns. Om den är bra så ska ja nog ta o själv beställa en sån. Du har rätt i att skuggorna blir mer intensiva med HTL men jag vet inte jag har aldrig fastnat för det kladdet. Kanske för att vi använde det så mycket i sminkskolan att jag blev helt OFF haha. Men jag tycker att HTL är just snygg som highlighter på kinder och näsa. Dock så är ju där också det stora negativa med att den är kladdig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *