Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SUVERÄN KARIN HERZOG NYHET! – Beauty By Tanci
Hudvård Karin Herzog Okategoriserade

SUVERÄN KARIN HERZOG NYHET!

Fina Jodis skrev att hon tänkte på mig när de hade fått in denna nyhet och skickade en liten tub genast till mig. Taack Jodis, du är bäst!

Ja många av er kanske redan vet varför hon tänkte på mig genast och för er som inte vet så kan jag berätta detta igen i denna ”nya” blogg. Alla inlägg om Karin Herzog finns nämlingen kvar i min gamla blogg som ni kan läsa om HÄR LÄNK.

För många år sedan blev jag kontaktad av Jodis om jag ville testa några Karin Herzog produkter. Då kom jag i kontakt med Oxygen och Vita a Kombi krämerna. Jag hade väldigt dålig hy med finnar både på hakan och kinderna (som gjorde väldigt ont) och jag hade innan testat ALLT för att få bort dem men inget hade funkat långsiktigt.

Så jag tackade ja till att prova krämerna och efter 1-2 månader började jag se resultat. Huden blev renare och finnarna mindre och mindre. Jag använde då Oxygen krämen morgon och kväll  i hela ansiktet och Vita a Kombi några gånger i veckan som en ”dunderkur” för att rena ansiktet. Efter ca 4-5 månader var mina finnar borta helt och hållet. Jag kunde inte tro det, för att jag hade plötsligt fin hy och behövde inte sminka mig 1 timma varje morgon för att dölja dem.

Ja ni kan se före och efter bilden nere.

Efter 1 års användande (fortfarande finnfri) så slutade jag med krämerna. Jag blev otålig och ville testa något nytt. Efter 1 månad var alla finnar tillbaka och huden såg ut precis så som innan. Så jag började med krämerna igen och använder dem än idag. Huden är fortfarande ren och fin (förutom någon liten enstaka finne en gång i månaden). Jag har dock ”trappat ner” och använder krämerna BARA på kvällen. 5 gånger i veckan använder jag Oxygen Kräm och 2 gånger i veckan använder jag Vita A Kombi. ALLTID på väl rengjord hud.

Jag tar lite kräm, duttar det snabbt runt på ansiktet och låter den verka i någon minut innan jag klappar in resten.

Jag har rekommenderat dessa krämer för alla bekanta och till alla som frågar mig hur de ska få bort deras finnar. De frågar alltid ”är du säker att detta kommer att funka” och jag säger alltid JA för att jag är säker. Sedan några månader får jag mail/kommentarer och de tackar mig att jag har rekommenderat krämerna och deras finnar hade äntlingen försvunnit. Detta gör mig sååå glad för att jag minns hur ful man kände sig och hur omständigt det var att försöka dölja allt varje dag.

Ja nu tillbaka till Jodis present….det har kommit ut en VIta A Kombi 3 kräm i miniformat som är perfekt att ta med sig på resor och liknande. Det är ju SUVERÄNT för jag åker INGENSTANS utam mina KH krämer så nu behöver de inte ta upp hela necessären.

Just nu får ni denna mini på 15 ml när ni köper två produkter från KH. Se info HÄR.

Ni hittar alla KH produkter HÄR!

Tack Jodis, megakram till dig!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

10 svar till “SUVERÄN KARIN HERZOG NYHET!”

 1. EllenF skriver:

  Fantastiskt!

 2. lolofication skriver:

  Det låter ju helt fantastiskt! Men jag undrar, använder du någon mer ansiktsrengöring eller är det endast dessa två från Karin Herzog nu? Jag skulle verkligen behöva något mot mina finnar som dyker upp på haka, under käkbenen och i pannan. Eller egentligen över allt. Men vill inte köpa på mig massa dyra krämer som inte fungerar. Hur är din hy? Torr? Fet? Tacksam för svar 🙂

  • Tanci skriver:

   Hej. Ja det är otroligt viktigt att rengöra huden väl innan KH krämerna. Sen spelar det inte någon större roll vilken rengöring du använder. Det viktigaste är att den tar bort smuts och makeup bra och sedan ska du alltid kontrollera att allt är borta med hjälp av en bomullsrondell och ansiktsvatten. KH krämerna funkar så bra för att så fort krämen kommer i kontakt med huden så pressas syre ner och dödar alla bakterier. OM det finns smuts så pressas smutsen tilsammans med syret och kan då orsaka finnar. Min hy är blandhy med lite torrare kinder. Om det händer att din hy känns lite torr på te x kinderna så kan du ta och applicera en annan lite fetare kräm där. (en bra kräm som inte täpper till). Men jag tror inte att det ska behövas då min hy har aldrig känts torr. Ja du såg ju bilderna och ser att den fungerar. Jag är fortfarande finnfri :D.

 3. Sandra skriver:

  Hej !

  Vad använder du för rengöring och ansiktsvatten?? Använder också oxygen krämen och vita kombi 3 eftersom jag köpte hela acne paketet. Men orkar inte köpa hela paketet hela tiden så skulle vara jätte bra om du kunde tipsa om bra rengöring och ansiktsvatten som jag kan använda med oxygen krämen och vita kombi 3.

  • Tanci skriver:

   Hej Sandra. Jag byter väldigt ofta då det är nya produkter som ska testas. Just nu använder jag Exuviance rengöring och soothing ansiktsvatten. Innan det var det sensai! Allt beror på vad din budget är. En lite billigare men bra rengöring och ansiktsvatten är Lumenes Radiant Touch (den orange serien). Jag älskar även Dermalogicas Special Cleansing gel och Decleors Cleansing gel som just nu finns till bra pris (för megastor flaska) på http://www.skincity.se

 4. Aida skriver:

  Jag är jättesugen på att testa dessa produkter men som student så har jag inte råd att köpa båda just nu. Vilken av de två skulle du satsa på?

 5. Veronica Moreno Cruz skriver:

  Oftast när man byter hudvårds produkter brukar det ske en utrensning, upplevde du att du fick det när du började använda Oxygen?
  Jag använder Jan Marini sen två år tillbaka och visst har de blivit bättre, men inte mycket och efter två års användning vill man ha lite mer resultat.

  • Tanci skriver:

   Hej Veronica. Hmm njaa jag kan inte minnas att jag upplevde någon ”utresning” utan jag hade väldigt dålig hy så ja tror inte att den kunde bli värre haha. :). Men de tog ca 2-3 månader tills man började se riktigt resultat. Jag tycker som så att om man har använt produkter i 1 år och inte sett något större/ märkbart resultat så ska man byta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *