Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Gårdagens photoshoot – Beauty By Tanci
Behind the scenes Okategoriserade

Gårdagens photoshoot

Gårdagens fotografering var jätterolig och vi plåtade olika glasögonbågar. Fotografen var den alltid fantastiska Eva Quirbach och stylisten var Morudj Ali som är en helt otrolig stylist. Jaa…vi var the dream team igen! :).

Jag har redan sett några av bilderna och de är heelt fantastiska men får inte visa dem tills katalogen för glasögonen har kommit ut. Här får ni några behind the scenes bilder så länge istället. Modellen var fina och duktiga Georgia Padovan. Hon tjejen kan sitta på pottan och ändå så kommer alla bilder bli helt otroliga. En riktig naturbegåvning!

Jag körde på en naturlig bas med rosiga kinden och en ganska neutral matt brun skugga. Läpparna målades med först med ett lipgloss från Glo Minerals i färgen Bouganville men en ändrade vi och bytte till ett läppstift från Elizabeth Arden. 

Alla bilder blev inte i bästa kvalité för att jag tog kort med mobilen men ni kan se känslan i alla fall :). På bilden under står Morudj och förbereden de snygga kläderna för plåtningen.

På bilden under ser ni studion och alla fina kläder i pastelliga färger. Man bara läängtar tills våren kommer.

På bilden över så ska vi precis ta lite bilder på ett liitet kafe i Haga :).

Nästa sön är det dags igen!!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Gårdagens photoshoot”

 1. Malin skriver:

  Åhhh du måste ha världens roligaste jobb!
  Läppstiftet på modellen var supersnyggt, vilket nr är det =)
  Inväntar YSL vår kollektion med viss otålighet, kommer ett rosa (volupte perle nr 114) som jag läääääängtar efter att få prova, synd bara att man måste vänta så länge innan nyheterna hittar hem till en butik i sverige!
  Ha en bra vecka
  Kram Malin

  • Tanci skriver:

   🙂 ja det är riktigt roligt. Fast jag skulle helst vilja göra detta på heltid men det går inte i Göteborg. :(. Åh ja veeeeeeeet Rouge Volupte stiften är HELT FANTASTISKA! Jag väntar också otåligt! Den som är på modellen kommer från Glo Minerals och är i färgen Bouganville. detsamma, önskar dig en underbar vecka Malin.
   Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *