Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 YR – Sexy Pulp – Beauty By Tanci
Läppar

YR – Sexy Pulp


Yves Rocher senaste lipgloss lansering heter ”Sexy Pulp” Volume Gloss och finns i 7 olika färger. Just plumping effekten har jag inte märkt av något men lipglossen känns sköna och klibbfria på läpparna och doftar jättegott.

Färgerna som jag har fått hem är är ”Korall”, ”Mörkröd” och Guldbeige och är olyckligtvis mycket skirare än vad de ser ut att vara i tuberna.

En tub kommer att kosta ca 119 SEK på YVES ROCHERs hemsida. Vad tycker ni? Vilken färg föll er mest i smaken av dessa tre? Min favorit är otippat ”Mörkröd”.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “YR – Sexy Pulp”

  1. Aidas Make Up skriver:

    Jag gillade korall på dina läppar =) Dock måste jag säga att hylsan ser bedrövlig ut :S och att det står ”sexy pulp” i det typsnittet ger det mig ett himla dåligt första intryck. Jag måste säga att de har failat big time trots att innehållit är fint. Sen så är det kanske bara jag som tycker så, alla är vi olika =)

    • Tanci skriver:

      🙂 ja den var fin men tycker samma som du. Hylsorna är inte de snyggaste. Vet inte heller varför det påminner mig om maybelline:S!.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *