Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Kanebo Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream – Beauty By Tanci
Ögon

Kanebo Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream


I juni fyller jag 26 år vilket innebär att jag börjar oroa mig lite för rynkor och vill snart börja använda förebyggande krämer istället för bara mjukgörande. För mig är området runt ögonen speciellt viktigt då min mamma har ganska stora påsar och rynkor just där så det kan vara ärftligt. Så vad vill jag att en bra ögonkräm ska göra för mig just nu?

Återfukta rejält

Förebygga rynkor

Fräscha upp området runt ögonen

Inte klibba och sjunka in snabbt så att jag kan applicera concealer genast efter.

Nu har jag testat Sensai Silk Moisture Supply i ca 3 månader och för att inte upprepa mig så gör den precis allt det där som jag nämnde ovan. Konsistansen är härligt krämig och inte alls rinnig eller oljig vilket jag älskar. Jag har ju inte rynkor än så jag kan inte säga om de är förebyggande eller inte men jag hade lite torrhetsrynkor av att ha slarvat med ögonkräm på sistonde och de är helt borta. Det speciella med denna är även att om jag stryker med fingret under ögat många timmar efter applicering så känns det lika mjukt och lent som på morgonen.

Priset då? Jaa det är lite saftigt.. 799kr för 15ml på Skincity.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “Kanebo Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream”

  1. Maria skriver:

    Den ögonkrämen är helt underbar!

  2. Fanny skriver:

    Tänkte tipsa dig om en annan superbra ögoncreme mot skrynkel.. :p Cliniderm Visibly Smooth Eye Cream. Ord pris är 189:- men just nu har Apoteket 30% rabatt på den. Den är min favorit och jag kan verkligen rekommendera den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *