Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Neeej inte igen!!! – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Neeej inte igen!!!

Har jag kanske upprört makeupgudarna eller något? När jag öppnade förpackningarna från Too Faceds kollektion såg en av dem ut såhär!!

Både dosan var sönden i 2-3 bitar och det fina rouget. Måste ha gått sönder hos posten :(. BUUUUUU!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

7 svar till “Neeej inte igen!!!”

 1. Honi skriver:

  Åhhh så typiskt! Jättetrist 🙁

 2. Jag hade gråtit 🙂

 3. Malin skriver:

  Åhh nej, Du å too faced har ett komplicerat förhållande för tillfället 😉
  Grrr.. Kan man inte klaga hos posten när sånt händer?

  Tänkte bara passa på att tipsa dig om en dunder inpacknining för håret, vet att du skrev om en för ett tag sedan och att du hoppades hålla håret fint tills den stora dagen 🙂

  Jag var och slingade håret för ett tag sedan och pratade med min frisör då om att låta bli min redken ett tag eftersom vi gjorde så många slingor och håret lätt blir strävt av alla proteinerna, och att jag ett litetttag framåt borde satsa på fuuuuuuuukt till håret.
  Köpte Kevin Murphy all soft and ohhh myyyy its divine, dryg som bara den doftar underbart och mitt hår ser bättre ut än någonsin, för mig räcker det att använda den varannan vecka för eftersom mitt hår är av typisk skandinavisk kvalitet och inpackningen blir för tung för håret om jag använder den för ofta, så jag kan tänka mig att den vore perfekt för dig har för mig att du skrev att du hade tjockare hår 🙂
  Kram Malin

  • Tanci skriver:

   Heej. Haha jaa det är sant. Detta är andra Too Faced produkten som är sönder på en vecka. Tror dock inte att posten gör något utan de säger bara att man får slå in de bättre. (har klagat förut). Åh vilket superbra tips på inpackning tack så mycket detta ska jag definitivt ta och testa. Jag har lite tjockare hår så den blir ju perfeekt. Stort tack för tipset 😀 Kraaam

   • Malin skriver:

    hihi kom på att jag skrev fel.. all soft e ju redken… amningshjärna..
    Hydrate me heter den ju 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *