Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 12 tomma – Beauty By Tanci
Okategoriserade

12 tomma

Många bloggare kör 10 – tomma som betyder helt enkelt att man måste slösa på 10 av produkterna som man har hemma innan man får köpa nya. Jag har velat att hänga på länge men det är inte så ofta som något blir tomt hos mig. Oftast ger jag bort produkten eller slänger den för att den har blivit gammal.

Nu har jag dock lyckats att få hela 12 tomma och här är listan samt en ”miniåsikt”

HYPE Fiber Wax: ”Pojkvännen som är väldigt kräsen tycker att detta vax är suveränt. Jag har också använt det för mina flygiga hår och det funkar bra. Doftar gott! Ca 69 SEK på Coop”

NIMUE Cleansing Gel: ”En rengöringsgel som inte löddrar utan mest glider runt på ansiktet. Tar bort lättare makeup och torkar inte alls ut huden. Men där tar det stopp för inget mer händer. Extremt dyr! Pris: 438 SEK/140ml på Hudoteket

Goldwell True Color Shampoo: ”Ekologiskt och naturligt shampoo som doftar jättegott. Balsamet kunde inte reda ut mitt hår så det gav jag bort genast men shampoot har jag fortsatt använda. Det är milt, behagligt att anvda varje dag och torkar inte ut hårbotten. Finns väldigt billigt i webshopen HÄR där hela 1,5 liter kostar 279kr. Det är nästan gratis haha!

Redken Real Control Intense Renewal: Jag är stort ett Redken fan och denna inpackning passar suveränt lite tjockare och väldigt slitet hår. Efter användning känns håret mindre slitet och det reder ut bra. Bra pris på Bangerhead där 250ml kostar 349 SEK.

Dr Brandt Blemish No More Cleansing Pads: Dessa 60 st fördränkta bomullsrondeller är väldigt bra för de som har akne och väldigt oren hud. Det doftar riiiktigt starkt av kemikalier att det sticker ofta till i näsan. Jag använde det dock för sällan (bara när huden är dålig) så 70% av mina torkade ut. Pris på Eleven, 385 SEK för 60 st.

Matrix Vavoom Freezing Spray: Min absoluta favorit när det kommer till hårspray. Doftar jättegott och håller frisyren på plats hela dagen. P.s inget för er som gillar den naturliga känslan då håret blir ganska strävt. 169 SEK för 400 ml på Hudoteket.

Davines Authentic Cleansing Nectar: ”Naturligt och väldoftande shampoo/bodywash som både jag och pojkvännen använde mest som duschkräm då det är lite för oljigt för våra hår. Återfuktar bra. Kan också användas som rakgel då det glider suveränt. 280 ml för 209 SEK HÄR.

Davines Natural Tech Well Being Shampoo: Shampoo från nya Naturaltech serien som är naturligt, återfuktande och skyddande. Denna serie passade tyvärr inte mitt hår (speciellt balsamet som var för lätt) men shampoot använde jag tills det var slut. Svårt att säga om produkten funkar då jag använde andra balsam och inpackningar men det rengjorde effektivt, torkade inte alls ut håret och doftade behagligt. Läs mer på www.davines.com

Oxygen Face Cream: ”Hihi jaa den behöver jag väl inte skriva mer om nu. Världens bästa kräm som håller finnarna borta.” 50 ml för 399 kr HÄR.

Dove Orginal: ”Bra deo som doftar gott. 29 SEK på te x Ica.

Peter Thomas Roth Beta hydroxy acid 2% acne wash: ” En riktigt bra ansiktstvätt för fet och oren hud. Använde den bara när jag fick nån finne eller när jag kände att huden var extra oljig. Har en liten tub från ett startkit. Doftar väldigt stark av kemikalier. Finns på Skincity där 250 ml kostar 359 SEK”

Loccitane Shea Handkräm: Världens bästa handkräm som återfuktar otroligt bra och doftar helt fantastisk. Sjunker in på sekunden utan att lämna klibbig och tjock hinna. 150ml för 225 SEK på Loccitanes svenska webshop.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

9 svar till “12 tomma”

 1. Anna skriver:

  Hej, såg att du skrev att du var ett stort Redken fan, har du möjligtvis testat Redken 10 guts voluminizing root mousse?? Såg den i en You Tube tutorial.

  • Tanci skriver:

   Hej Anna. Hmm den har jag inte testat..men nu blev jag vääldigt nyfiken. 🙂 Ska kika på den och kasnke göra en beställning snart hihi. Tack för tipset.

 2. Kristin skriver:

  Det här var ett roligt inlägg. Uppskattas! 🙂

 3. Lotta skriver:

  Alltid roligt att läsa om favoriter! Man får lite tips!

 4. Bellasvida skriver:

  Vad roligt det låter! Jag skulle nog aldrig klara av det. Men roligt att läsa om alla skönhetsprodukter!

 5. Nina skriver:

  Hej! Jättefin blogg! Har du händelsevis testat något schampo från edge? Har kikat runt i min nya favvoshop swedishbeautyfactory.com men känner mig osäker! Tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *