Ögon Okategoriserade

Dermalogica Age Reversal Eye Complex

Ibland får jag förfrågningar om tips på krämer för lite mognare hud men då jag är bara 25 år och tack o lov har inga rynkor än så är det lite svårt. Mogen hy behöver helt andra produkter och ingredienser än vad min är så nu har jag låtit mamma testa lite olika krämer som hon sedan ska berätta åsikter om.

Först ut är värstingen ”Dermalogica Age Reversal Eye Complex” som det står såhär om

”En intensivbehandlande produkt som man lämpligast låter huden gradvis vänja sig in vid. Vi rekommenderar att man börjar använda produkten varannan kväll under två veckors tid. Därefter kan man öka upp till varje kväll.

Age reversal eye complex motverkar och reparerar tecken på åldrande av huden kring ögonen. Du får en förbättrad elasticitet och fasthet. Motverkar även hyperpigmentering och fuktförlust. Bland de aktiva ingredienserna hittar du bland annat retinol (vitamin A) peptider och risextrakt.”

Mamma har ganska torr hud och väl synliga påsar under ögonen samt liite rynkor just där påsarna slutar. Så hon har testat denna kräm i några månader och hon sa att hon älskade den. Den har återfuktat den ömtåliga huden perfekt och hon märker liten skillnad på linjerna som har blivit mindre synliga och hela området har blivit lite jämnare. Vid fråga om hon skulle köpa den igen när tuben tog slut var svaret;  Absolut, värd varje krona!!!!

Krämen finns att köpa på Skincity.se och kostar 639 SEK för 15ml.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *