MAC

MAC – We celebrate East Asia Chic


Jag berättade ju att jag igår fick hem ett helt fantastiskt läppstift från MAC och det är från deras ”We celebrate East Asia Chic” kollektion som de skrev såhär om;

”We celebrate East Asia chic, with fresh shades of Sheen Supreme Lipsticks along with the introduction of NEW LIMITED LIFE Sheen Supreme Lipglass.”.

Ni kan se alla nyanser från kollektionen på bilden ovan och den som jag fick heter ” ZEN ROSE” som är en helt fantastisk kall rosa färg (3dje från höger på bilden).

Konsistansen är så mjuk och len på dessa läppstift och färgerna är verkligen ”to die for”.


De nya färgerna (bland annat den ovan som jag har fått hem) lanseras 8 mars och finns ute i butikerna i ungefär 10-12 veckor och kommer att kosta 190SEK för läppstiften och 205SEK för Lipglassen. Kommer definitivt kika på några fler av nyanserna på Sheen Supreme Lipstick i butik men jag är faktiskt också riktigt sugen på en av de knalliga lipglassen. Någon av dessa som ni tänkte kika närmare på?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

13 svar till “MAC – We celebrate East Asia Chic”

 1. Lenore skriver:

  Wow vilken härlig färg och formula!

 2. Omygloss skriver:

  Ser helt underbart ut!

 3. Men HERREGUD så snyggt!

 4. J. skriver:

  Otroligt fin färg, ser ut att passa din hudton riktigt bra med!

 5. Emelie skriver:

  Hej Tanja!
  Jag använder hudvård från Karin Herzog och har gjort i ca 2 månader. De har absolut inte gjort min acne värre men jag har fortfarande finnar och en jävla massa pormaskar, och jag börjar inse att nog ingen kräm kan hjälpa mig, utan att mitt hudtillstånd beror på hormoner, kost osv. Men nu till min fråga. Jag tänker fortsätta använd Karin Herzogs produkter för jag trivs väldigt bra med Oxygen som dagkräm. Men hur tänker du när du vill prova serum och liknande? Kan man göra det under syrekrämerna? Trots att man då ”blandar” eller vad man ska säga? Tack för en bra blogg 🙂

  • Tanci skriver:

   Hej Emelie. Du får ge det lite tid. För att oxygen produkterna ska fungera som bäst så måste man peela huden ca 2 gånger i veckan (har du massa finnar använd mild peeling eller enzympeeling för att inte riva upp dem). Pormaskar är ju svårast att få bort så det får du ge lite tid. Men oxygen krämerna kan inte utföra mirakel. Dvs att om du använder dålig (täppande) foundation ofta så funkar inget förutom regelbundna besök på salong. Sen är det viktigt att ta bort all smink och vara väldigt noga med det innan man applicerar krämen. Så ska du se att finnarna försvinner.

   Om du ska använda serum under så är det viktigt att använda ett bra serum som är ”icke komedogent”. Dvs att det inte täpper till porerna. Just nu använder jag te x Nimues Active Lotion och ibland även Purifier” under krämerna.

 6. Lotta skriver:

  Jättesnyggt! Måste jag spana in!

 7. Sofia skriver:

  Hejsan! 🙂 Jag undrar om du kanske kan hjälpa mig med en grej?

  Det är så att jag har precis börjat användt glopressed base, och när jag precis har lagt på den så är den hur fin som helst. Men precis som med alla andra mineralfoundations så ser den konstig ut på mig efter halva dagen ungefär. Den släpper liksom spec runt näsan men även på kinderna.. det ser liksom grynigt ut :S

  Har du nåt tips på hur man kan få den att hålla längre? Kanske man ska använda nån primer under? Just nu använder jag bara Oxygen cream under.

  kram sofia 🙂

  • Tanci skriver:

   Hej Sofia. Jag tycker också att det kan bli så när man använder Oxygen Cream under. Den tar lång tid på sig att sjunka in. Så det som man får göra är att applicera ett väldigt tunt lager oxygen kräm direkt på morgonen och så det sista man gör innan man går hemifrån är att applicera bas. Testa också med att dutta ansiktet rent med papper innan basen för att få bort den oljiga hinnan som kan uppstå. Sen är det självklart alltid bäst att använda primer under som te x den från glo minerals.

   Kraam 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *