Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MAC Tendertone ”Purring” – Beauty By Tanci
MAC

MAC Tendertone ”Purring”

Detta ”lipbalm” kom med MAC Shop MAC Cook Kollektionen och när jag såg den starkt orange färgen blev jag hur uppspelt som helst. Gissa om jag blev besviken när jag väl applicerade lipbalmen :(:( den snygga starka orange färgen gick ju inte alls att se. Såå skirt!

Sen att det är ett lipbalm som är i burk gör det till en riktigt opraktiskt sminkprodukt pg a alla bakterier. Hade den varit ”full color” är det ju inget problem för då är det mer ett starkt lip tint som man inte använder flera gånger per dag. Men denna ..njaaa!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “MAC Tendertone ”Purring””

 1. Lotta skriver:

  Jag tyckte den var jättesnygg! Sådär perfekt lagom till sommaren! Vill ha!

 2. Enii skriver:

  Hmm, sånt gillar inte jag. Den ser verkligen orange ut i burken. Vart tog färgen vägen?? De blir ju som ett vanligt läppbalsam och ingen färg.

  • Tanci skriver:

   Jaaa precis vad jag menade. Jag blev såå glad och trodde att det var ett knalligt orange lipbalm och sedan är det HELT genomskillnigt. Förstår inte!!! Är de meningen att de ska se fräckt ut bara i burken eller? Sen att det är ett genomskillnigt läppbalsam i BURK gör det till en ytterligare diss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *