Naglar

Favvolacket OPI – Shorts Story


Det här är mitt absoluta favoritnagellack ”shorts story” som är enligt mig den perfekta knalliga rosa nyansen. Bilderna gör den inte 100% rättvisa för den är verkligen jätte jätterosa. Oftast passar sådana här nyanser bäst till lite brunare händer men detta passar även blekfisar så som jag är just nu.

Lacket finns att köpa HÄR och kostar 150 kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “Favvolacket OPI – Shorts Story”

  1. Honi skriver:

    Mycket tjusigt 🙂 Rosa funkar alltid, jag brukar ha det på tårna för det mesta..

  2. […] mig färgglatt i favoritfärgen rosa! Jag kombinerar OPIs Shorts Story som ni kunde se närmare HÄR med Bare Minerals Moxie Lips som jag skrev om […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *