Okategoriserade Tävlingar

VINN MIN FAVORIT BRONZER!!!!

 

Vanliga bronzers i all ära men tänk er en mjuk fluffig kräm som doftar helt fantastisk och som ger det perfekta JLO glowet oavsett vilken tid på året det är. Att man dessutom kan enkelt smörja in kropp och ben gör detta helt enkelt till en fullpoängare. Men vänta!!! Jag är inte färdig än. Den innehåller INGA parabener, mineraloljor, inga animaliska ingredienser, allergitestat OCH är VATTENRESISTANT!

Behöver jag säga mer???

Jag brukar använda Manasi Makeup Lyster Cream ofta vid plåtningar och här är ett bra exempel på vilken snygg glow bronzern ger. Modellen på bilden som heter Isabella var ganka blek. Jag gjorde en bra bas och sedan gnuggade lite Lyster Cream Bronzer mellan handflatorna och drog med händerna över kroppen och på vissa delar av ansiktet.

Såhär ser den ut på handen;

Nu har ni chans att vinna en egen burk med Manasimakeup Lyster Cream Bronzer (värde 349 kr). Allt ni behöver att göra är att anmäla er i kommentarsfältet och samtidigt svara på frågan;

Vilken är eran favorit sommar -skönhetsprodukt?

Det kan vara allt från krämer, parfymer, solskydd osv.

Endast 1 tävlingsbidrag per person är giltligt. Vinnaren dras slumpmässigt av mig om en vecka 5 april kl 21:00.
Lycka till!

 P.s Gå gärna in o ”Gilla” Manasimakeup på facebok.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

36 svar till “VINN MIN FAVORIT BRONZER!!!!”

 1. Jenna skriver:

  AAAAAH! Jag har suktat så länge efter den där bronzern så nu MÅSTE jag ta chansen och hoppas på att jag har tur! =)

  Min favoritprodukt för sommaren är Sensai’s bronzing gel, det är som en tonad dagkräm fast mycket tunnare i konsistensen – känns som vatten på huden, i princip.
  Den ger solbrännan en boost och man får lite extra färg i ansiktet.
  Love, love, love it! =)

 2. Tova skriver:

  Jäklar vilket pris minsann! Min favoritprodukt är L’Oréal Professionnel Solar Sublime Conditioning Spray, det vill säga solskydd för mitt hår. Det har blivit rutin att smörja in kroppen med solskydd men håret glöms ofta bort och så har man världens risigaste hår när hösten kommer. Denna spray räddar mig från det värsta 🙂

 3. Johanna Karlsson skriver:

  Min favorit måste nog faktiskt vara ACO’s sunkissed body lotion. Den luktar inte alls bus och fungerar perfekt för att bygga upp en bränna under en längre tid. Bronzers är alltid en favorit och denna ger en perfekt bas att jobba upp en snygg makeup (ja jag använder den även i ansiktet).

 4. Caroline K skriver:

  Oj, vilken rolig tävling! Min favoritprodukt på sommaren är ett fint, färgstarkt läppstift. På sommaren vill jag oftast inte sminka mig för kraftigt i ansiktet, så ett läppstift i en fin färg, gärna klarrött gör att man känner sig fin och ser piffig ut även om man kanske inte har så mycket smink i övrigt! Ett bra tips helt enkelt och någonting jag brukar köra på ofta!

 5. Anna skriver:

  Hawaiian tropic lipgloss, den röda tuben som luktar bär och ger en svagt röd färg 🙂

 6. anita skriver:

  Min absoluta favorit-sommar produkt är Parfymen Rock in Rio av Escada! 😀 Vilken sommarkänsla man får!! 🙂

 7. Alla former av body splash, förra året var favoriten ett från Bodycology som luktade kokos och lime! Mums. Och nu när jag tänker efter- allt som luktar kokos 😉

 8. Erika skriver:

  Min favorit produkt är Cliniques färgade dagkräm! Den kommer användas mycket flitigt kan jag lova eftersom den också har SPF 15!

 9. Karin skriver:

  Mitt nagellack Strawberry daquiri från OPI plockar jag alltid fram när sommaren är på g!

 10. Viktoria L skriver:

  Den bronzern verkar asbra! Och speciellt när man är blek och många andra ser galna ut på mig.

  På sommaren brukar jag använda mineralfoundation för allt annat rinner av mig. Sen är solskydd med väldigt högt skydd tt måste. Bränner mig så lätt. Älskar även lite mer färg nder sommaren, på både naglar, läppar och ögon.

  Med vänlig hälsning, viktoria.

 11. Vilje skriver:

  Oh, den här vill jag vinna!

  Min favoritsommarprodukt är NUXE Huile Prodigieuse (torrolja) som funkar för ansikte, kropp och hår. En sann multiprodukt som dessutom doftar så fantastiskt att man knappt behöver använda parfym.

 12. Rebecca skriver:

  Vad roligt med en tävling! 🙂

  På sommaren tycker jag att knalliga orange läppstift (till exempel IsaDoras Jelly Kiss Orange Blossom) gör sig så himla bra till sommarbrun hy, en toppenkombination enligt mig.

 13. Maria skriver:

  Vilken vacker med lyster hon fick!

 14. Annika skriver:

  Jag anmäler mig!
  Under sommaren brukar jag lackera mina tånaglar, och den färgen jag tenderar vilja använda mest kommer ifrån Isadora, 616 Pink Cadillac heter den.

 15. Sandra skriver:

  Min favoritprodukt på sommaren är nog mitt Isadora velvet touch compact powder, Jag gillar inte att ha foundation på sommaren så använder bara concealer och puder då och då gillar jag det här pudret för det går att bygga på hur bra man vill att det ska täcka, fast den har ändå inte lite mycket täckning som en foundation. 🙂

 16. Oj vad roligt, här är jag jättegärna med och tävlar! Jag väger mellan att svara Idun Minerals bronzer i färgen Midsommar (som har en fantastisk rödaktig nyans, inte orange alltså, som verkligen ser ut som en riktig solbränna) eller något färgglatt läppstift, typ Chatterbox från MAC. Att bronza och piffa upp läpparna men lämna ögonen osminkade är så skönt i sommarsolen, inget smältkladd men man är dösnygg i solglasögonen. Jippi!

 17. BeautyLana skriver:

  Jag älskar Escada sommar doften – det passar bra bara till sommaren!

 18. Natalie skriver:

  Åh jag har egentligen två favoriter – parfymen Bronze Godess från Estée Lauder som verkligen doftar sommar för mig! Den andra är en färgad dagkräm från samma märke, DayWear Sheer Tint Release. En vit kräm som ändrar färg när man smörjer in sig och anpassar sig efter ens egen hudton, man får en sån underbar fin glöd av den! Och jaaa, jag är lite av ett Estée Lauder freak 🙂

 19. Linda skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla 🙂
  Min favorit produkt för sommaren är helt klart min bb cream från missha. Ger ett bra uv skydd samtidigt som den ger lagom med täckning till ansiktet.

 20. Omygloss skriver:

  Isadoras läppstift i färgen Coral punch. med det läppstiftet går jag från strand till fest på 10 sek!

 21. Den verkar ju helt fantastisk!
  Min sommarfavorit är nog alla nagellack som längtat vansinnigt mycket efter att mina fingrar äntligen ska bli bruna 🙂

 22. Lisen skriver:

  Min favorit är orofluidos(stavning?) ”skimmerpuder” som man får med i deras giftbox:) förpackningen är snygg att ha framme oc den ger ett fint glow:)

 23. Elin Jaconelli skriver:

  mmmkay… den här bronzern VILL JAG HA!

  min favvis på sommaren är ”globody bronzer” från glominerals. det är en skimrande cremebronzer för kroppen som framhäver solbrännan & ger huden en maffigt ”glödande” finish. LOVE.

 24. Lulillan skriver:

  Min absoluta favorit och speciellt sommartid är Bellápierres mineralfoundation. Anledningen är att det finns bara en nyans som funkar för mig när jag är lite mer solbränd. De ljusare nyanserna är för gula. Men den är helt underbar och passar perfekt för att ge huden extra glow och man ser så fräsch och fin ut! Jag längtar tills jag får lite färg och kan börja använda den igen!

 25. Anneli skriver:

  Oh, jag är gärna med och tävlar om det här fina priset!
  Min favoritprodukt blir Oliva by CCS Age Well Day Cream. Det är en ny favorit i mitt badrumsskåp 🙂 Rekommenderar den verkligen!

  Gillar på facebook (Anneli Ek)

  Ha en riktigt fin söndag!

 26. Kicki skriver:

  Solskydd för ansiktet i 50 SPF! Som löpare och ”sitta-i-gräset-med-en-öl”are så är det det bästa som finns 🙂 så en bra bronzer skulle ju vara kul för att få lite färg.. 😛

 27. Malin skriver:

  åhhh den sminkningen e så snygg på henne!
  på sommaren älskar jag min turkosa mac skugga (shimmer moss kan den nog heta)lite extra så snyggt när man fått lite färg!

 28. Tove skriver:

  Måste ju bara få chansen att testa detta solpuder jag hört så mycket bra om! Min favoritprodukt i sommar är definitivt Christian Diors mascara Diorshow Extase! Den är helt fantastisk, ger volym, långa och mycket fransar utan att klumpa! Den tillsammans det solpudret är sommarlooken fulländad!

 29. Fanny Lidhström skriver:

  Min favorit är La Roche Posays Anthelios XL SPF 50+ lätt creme.

  Underbart solskydd!

 30. Karin skriver:

  Min sommarfavorit är en bra mineralfoundation med solskydd.
  Jag har fräknar och bränner mig lätt, och hur bra min hy än mår är jag alltid lite flammig och behöver lite bas för att jämna ut huden, så på sommaren är en mineralfoundation min ständiga följeslagare för att se jämn, fräsch och samtidigt ha en gnutta skydd.

 31. Camilla skriver:

  Jag är gärna med!

  Min favorit är Dove Intensive Nourishment Body Butter. Den håller huden återfuktad och får brännan att sitta kvar längre 🙂

 32. evelina skriver:

  Åh… vilken UNDERBAR tävling!!
  Jag tar chansen, som alla andra, och hoppas på tur!
  Min favorit på sommaren är:
  Glo Minerals gloShimmer brick palett, en underbar palett som kan användas till lite vad som helst i ansiktet, som highlighter, ögonskugga och den ger underbar lyster och är så fin på solbränd hy! 🙂

 33. Linda skriver:

  Åhh vad fin! Haha jag är alltid blek, även på somamren..

  Jag sminkar mig typ inte alls och använder bara så naturliga produkter som jag har råd med inom skönhet. Så min bästa produkt under sommaren måste vara en skön svalkande aloevera kräm. Det är bra när man bränner sig lite i solen samtidigt som den är återfuktande! Känns fräsch att smörja in ansiktet med dagen efter en jobbig kväll/natt 🙂

 34. Linda L skriver:

  Min absoluta favorit är Biotherms sommarkroppssprayer!

 35. […] har jag varit påskledig alldeles för länge och har helt glömt bort att dra vinnarna för Manasi tävlingen och OPI […]

 36. Birgitta skriver:

  Too Faced The Bronzed & The Beautiful, French Riviera Edition är sommarens absoluta favorit. Den har allt för en sommar fräsch make

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *